Bijelo-plavi danas na Marbella Football Center igraju pripremnu utakmicu protiv FC Lokomotiv Moscow. Utakmica počinje u 18:00 sati, a aktualnosti s utakmice vam donosi MMM.

NK OSIJEK - FC LOKOMOTIV 0:1

Pozdrav svima iz Marbelle! Osječka nogometna eskpedicija sutra navečer se vraća u grad na Dravi. 

90' + 3 kraj utakmice u kojoj Bijelo-plavi nisu  zaslužili poraz jer su bili bolji i opasniji takmac, s puno izglednih situacija za gol. Međutim, nisu pronašli put do mreže Lokomotiva, a ona jedna pogreška na samom otvaranju susreta odlučila je pobjednika. 

90+ 2 u potpunoj inicijativi Osijeka odličnu je šansu imao Eder koji je već zaobišao i Malenicu, ali mu je "uklizao" Barać i spasio siguran pogodak!

88' ušao je Marin umjesto Bočkaja. 

87' vratnica spašava Guillermea! Pucao je, dakako, Bočkaj i to sa 17 metara, lopta "zaobilazi" suparnički "živi zid" i pogađa okvir vratiju. Puno sreće je pritom imao vratar Lokomotiva!

84' na klupu ide Grezda, ulazi Kuprešak, dok je Grgića zamijenio Žaper. 

82' loše je pred svojim vratima regirao Bočkaj, to ipak ne koristi An. Miranchuk čiji udarac Malenica brani. 

81' Jambor puca s 20 metara, lopta ide pravo u suparničkog vratara. 

76' izlazi Škorić, ulazi Lončar. 

71' Bočkaj ne pogađa iz slobodnog udarca, iz svoje pozicije prebacuje gol. 

69' traje pritisak i serija prilika za Osječane. Opet je Ejupi pred vratima, centarfor Osijeka puca glavom, ali nije najbolje zahvatio loptu koja odlazi u stranu... 

68' još jedna idealna prigoda za poravnanje rezultata! Fino su Osječani kombinirali preko Šorše i Grezde koji je odigrao povratnu loptu za natrčalog Ejupija. Sada je Guillerme imao i dosta sreće jer je lopta otišla pola metra pokraj lijeve vratnice. 

66' Osijek je svakako zaslužio izjednačenje, ovo mu je najbolja prezentacija u Marbelli, no ipak vode Rusi. 

65' četiri izmjene u osječkim redovima. Na terenu više nema Mudražije, Mioča, Hajradinovića i Lope, a ušli su Jambor, Pušić, Šorša i Boban. 

64' opet je Barać u vrlo izglednoj prilici. Ovaj puta je ubacio Bočkaj s lijeve strane, a  osječki stoper još jednom uputio udarac čelom. Bilo je to za nekoliko metara ipak neprecizno. 

63' sjajna  šanse za Osijek! Iz kuta je ubacio Lopa, Barač je odlično pucao glavom s nekih 11 metara, a Guillerme bravurom loptu ispod grede odbio u korner!

62' Hajradinović je opasno priprijetio iz "slobodnjaka" s desne strane, iskusni Guillerme ne dopušta kapitulaciju. 

59' na drugoj strani snažno je pucao Tarasov, korner je za Lokomotiv. 

58' dobra akcija Bijelo-plavih, Bočkaj je proigrao Mioča, ali je Guillerme siguran na vratima.

51' udarac Mudražije iz daljine, lopta je završila pokraj desne vratnice. 

47' Bočkaj je u šesnaestercu, ali je izostala završnica...

46' počinje drugi dio susreta. Ejupi je ušao umjesto Marića i to je jedina izmjena kod Bijelo-plavih. Lysov je kod Lokomotiva zamijenio Ferreriru. 

45' kraj prvog poluvremena koje je rezultatski pripalo lideru ruskog prvenstva, iako Osijek nije inferioran. Naprotiv. 

41' zamjena kod Lokomotiva. Ozlijedio se Al. Miranchuk. ušao je portugalski reprezentativac Eder. 

35' iz slobodnog udarca s 20 metara pucao je Al. Miranchuk, lopta odlazi iznad grede. 

32' iz igre izlazi pravi "španer" Fernandes, a na njegovo mjesto ulazi Tarasov. 

30' odlična akcija Lokomotiva! Ferreria je ubacio s desne strane, iz voleja je potom pucao Farfan, srećom pa je lopta završila u bloku. 

28' pucao je Farfan, Malenica je to lakoćom obranio.  

23' polovica je prvog dijela susreta, Osječani igraju dobro, aktivniji su od Lokomotiva, ali je opet jefitno primljen pogodak, što je, dakako, razljutilo Zekića. Šteta jer je dojam sasvim solidan, čak i najbolji do sada u svim provjerama u Španjolskoj. 

13' Pokušao je Grgić udarcem s desne strane, u sredini je na toj lopti bio Marić, ali nema opasnosti za Zeleno-crvene. 

10' Bočkaj je odlično ubacio loptu s liijevoga na desni bok, Grezda se odmah "sjurio" u šesnaesterac, dobro je pucao, ali je iskusni Guillerme sjajno loptu "izvadio" iz desnog kuta!

4' Lokomotiv odmah dolazi do vodstva. Škorić je htio dati loptu u sredinu prema Mudražiji, međutim, ispalo je to nespretno, tako da je Ferreira potom mogao odigrati dupli pas s Farfanom i izbiti sam ispred Malenice. Svladao ga je prizemnim udarcem za 0:1.

4' 0:1 - FERREIRA

1' počinje utakmica između Osijeka i Lokomotiva. 

Sudit će Juan Gabriel Gallegos Jimenez iz Malage. 

Za Osijek ipak neće moći nastupiti kapetan Barišić, a Zekićeva postava izgleda ovako: Malenica, Škorić, Barać, Grgić, Bočkaj, Mudražija, Mioč, Hajradinović, Lopa, Grezda i Marić.

Lokomotiv će igrati u svom trenutno najjačem sastavu, izuzev nedovoljno spremnog Ćorluke. Trener Yuri Semin na teren šalje ovu jedanaestoricu: Guillerme, Pejčinović, Kverkvelia, V. Denisov, Kolomeitcev, Ignatev, An. Miranchuk, Al. Miranchuk, Farfan, Fernandes i Ferreira. 

Evo nas ponovno na kompleksu Marbella Football Center, na središnjem terenu na kojem će Osječani odigrati svoju završnu pripremnu utakmicu u Španjolskoj. Dobra večer svima, iako je u Andaluziji još uvijek - dan!