Bijelo-plavi danas u Murau igraju pripremnu utakmicu protiv FC Lokomotiv Moscow. Utakmica počinje u 18:00 sati, a aktualnosti s utakmice vam donosi MMM.

OSIJEK - LOKOMOTIV 0:0

90' + 1 utakmica je završena, Osijek i Lokomotiv odigrali su ovaj puta bez golova. Pozdrav iz Muraua!

90' Barinov je imao "slobodnjak" sa 17 metara, prebacio je "živi zid", ali i suparnička vrata. 

87' Boban je u prodoru s desnog krila, ulazi u kazneni prostor i šalje loptu u sredinu, ali je lopta završila u naručju vratara Kochenkova. 

80' kod Osječana je Mioča zamijenio Žaper. 

80' igru je napustio Zhemaletdinov, ušao je Vulfov. 

75' Lokomotiv je agilniji u odnosu na prvo poluvrijeme, ali Moskovljani nisu stvorili pravu priliku. 

73' dvostruka zamjena kod Osječana. Izašli su Malenica i Marić, ušli Ivušić i Pilj. 

72' sada je pokušao Kulikov, nema i dalje promjene rezultata. 

71' bilo je opasno za Malenicu jer je neugodno pucao Zhemaletdinov, osječki je vratar uspio odbiti loptu i nakon toga više nije bilo prave opasnosti. 

70' zamjena kod Lokomotiva, na klupi odlazi Tugarev, a u igri je Rybchinskiy. 

67' pokušaj Hentyja nakon duplog pasa sa Škorićem, blokirali su to Rusi. 

64' vrlo dobro je pucao Marić s ruba kaznenog prostora nakon asistencije Barišića. Lopta je išla u desni kut, iskazao se Kochenkov lijepom paradom. 

60' izašao je Mironov, a ušao Doroveev. 

57' pucao je Mironov s desne strane, bilo je to snažno, no ne i dovoljno precizno. 

53' lijepa akcija u kojoj su sudjelovali Hajradinović, Marić i Boban čiji je udarac ipak blokiran, pa je korner za Osječane. 

53' Osijek je sada u još ofanzivnijoj formaciji s Hentyjem uz Bobana i Marića. 

50' Hajradinović proigrava Hentyja koji je u prodoru pucao desnom nogom, međutim, nije to uvjetovalo poteškoće Kochenkovu. 

47' upravo je Kulikov prvi zaprijetio u nastavku, snažno je pucao s 20 metara, ipak nije pogodio okvir vratiju. 

46' počinje drugo poluvrijeme, kod Osijeka je ušao Henty umjesto Lope. U redovima Lokomotiva u svlačionici je ostao Ignatev, a na terenu je Kulikov. Sada je na vratima Kochenkov. 

45' isteklo je prvih 45 minuta, nema golova i dalje je 0:0.

43' ozlijedio se Barać koji će morati napustiti igru prije kraja prvog poluvremena. Aduktor je u pitanju i nadamo se da nije ništa ozbiljnije, a ušao je Radeljić. 

39' Boban se odvažio na udarac s više od 25 metara, nije to bilo opasno za Medvedeva. 

33' prošlo je nešto više od pola sata, Osječani imaju posjed lopte i inicijativu, puno su češće na protivničkoj polovici, ali nema izrazitih prigoda. 

32' zamjena vratara kod Lokomotiva, umjesto Guilermea ušao je Medvedev. 

28' na udarac iz daljine odlučio se Koryan, Malenica nije morao intervenirati jer to nije bilo precizno. 

26' dosad najizglednija situacija pred vratima Guilermea. Centrirao je Barišić s lijeve strane, lopta dolazi u noge Bobanu koji ipak ne uspjeva "probiti" blok u obrani Lokomotiva, lopta mu se ponovno vraća, ali ni drugi pokušaj nije mogao ozbiljnije ugroziti vratara ruskog prvaka. 

26' Hajradinović pokušava s ruba šesnaesterca, no nije dobro zahvatio loptu, pa je ona završila u bloku protivničkih igrača. Kiša je prestala padati u Murauu. 

20' Barinov vrlo snažno puca iz slobodnog udarca s 25 metara, zamalo nije pogodio okvir vratiju. 

17' Škorić šalje vrlo upotrebljivu loptu u šesnaesterac Lokomotiva, no Lopa je ne uspjeva primiriti u zoni udarca... 

12' počela je padati kiša, no travnjak je vrlo kvalitetan i za očekivati je da će uvjeti za igru ostati na visokoj razini. 

7' nakon što je odigrao dupli pas s Marićem s dvadesetak metara je pucao Škorić, lopta je prohujala iznad grede. 

1' počinje utakmica, do sada u ovim pripremama zasigurno najzahtjevnija za našu momčad. 

Glavni sudac će biti Rene Feldbaumer (Knittelfeld), a na lijepom malom stadionu SVU Murau na maloj i natkrivenoj tribini okupilo se oko 250 gledatelja. 

Lokomotiv će susret započeti u sastavu: Guilerme, Kverkvelia, Lapshov, Rotenberg, Lysov, Ignatev, Barinov, Tugarev, Koryan, Zhemaletdinov i Mironov. Još su u zapisniku: Medvedev, Kochenkov, Margasov, Lasickas, Suleimanov, Portnyagin, Kulikov, Galadzhan, Doroveev, Rybchinskiy, Zheltikov i Vulfov. Trener je Yurii Semin. 

Za Bijelo-plave će igrati: Malenica, Lončar, Barać, Šorša, Barišić, Škorić, Mioč, Hajradinović, Lopa, Boban i Marić. Na klupi su: Ivušić, Radeljić, Žaper, Pilj i Henty. 

Ovaj puta vas pozdravljamo iz Muraua koji je 15-ak kilometara udaljen od naše pripremne baze u Kreischbergu. Osijek će odmjeriti snage s prvakom Rusije Lokomotivom iz Moskve u čijim redovima ovaj puta nema reprezentativaca koji igraju ili su pak završili nastup na Svjetskom prvenstvu sa svojim nacionalnim momčadima.