Već prvoga dana, u tek nešto više od četiri sata, rekordno je prodano 538 godišnjih ulaznica!

Odmah na početku, u prvoj rečenici, hvala vam svima, dragi naši navijači, koji ste već u prva četiri sata otkako je krenula prodaja, već kupili 538 godišnjih ulaznica! Sa zadovoljstvom ćemo ustvrditi kako je to rekord u svim dosadašnjim godinama kada je riječ o prvom danu kupovine abonomana. Stoga se uistinu možemo pohvaliti te odati zahvalnost našim vjernim fanovima. Iako u pravilu nitko od nas ne voli nekakve gužve, ipak nas se dojmio red pred ulazom G-6 u Gradskom vrtu, a slični su bili i navijački komentari na društvenim mrežama. Procedura je išla svojim tijekom, a svi su pritom iskazali razumijevanje i strpljivost čekajući svoje minute kod naših djelatnika koji su angažirani na ovom projektu.

Cijene su i dalje najpovoljnije

Već po dolasku ste mogli primijetiti da smo vam osigurali nesmetani parking, također i osvježenje ukoliko bi se čekanje eventualno pomalo odužilo, a niste bili izloženi ni suncu jer smo razmišljali i o tomu da vam bude ugodnije provesti vrijeme na našem stadionu. Svi oni koji su kupili nove godišnje ulaznice dobili su ih u prigodnom, moderno dizajniranom omotu, a ono što je zasigurno najvažnije – cijene su i dalje najpovoljnije. To se posebice odnosi na obiteljske pakete, stoga ne čudi da su i ovaj puta najtraženiji. Taj je omot ujedno i voucher koji omogućuje 50 posto popusta za kvalifikacijske utakmice UEFA Europa lige. Potrebno ga je pokazati na blagajni kada se bude kupovala ulaznica za europske dvoboje, po načelu jedan voucher - jedna ulaznica, a na voucheru je naznačeno za koje se to pretkolo, odnosno protivnika odnosi. Za prvi ovosezonski nastup na međunarodnoj sceni ulaznice će krenuti u prodaju već sredinom idućega tjedna.

Primjer i drugim navijačima

Na neke pojedinosti vam ovom prigodom želimo i dodatno ukazati kako bismo još i više pojednostavili samu proceduru kupovine godišnjih ulaznica. Navijači pripremu mogu obaviti i sami. Prije svega se to odnosi na online ispunjavanje traženih podataka. Osim toga, nemojte zaboraviti sa sobom ponijeti dosadašnju godišnju, kao i člansku iskaznicu Bijelo-plavog kluba. Ako ste ih zaboravili to usporava cjelokupni proces, pa ipak provjerite imate li sve što je potrebno za ishođenje odabranih paketa ulaznica za domaće utakmice u novoj sezoni. Iznimno nam je drago što ste odmah iskazali veliku želju i neodgodivu potrebu da sve riješite već prvoga dana, nimalo ne oklijevajući! Vjerujemo da će to biti primjer i poticaj svima drugima da vam se na isti način pridruže idućih dana. U petak i subotu prednost će još uvijek imati oni s prošlosezonskim godišnjim ulaznicama (zadržavaju dosadašnje mjesto na tribini), a od ponedjeljka će procedura krenuti i za sve ostale. Također, iskoristite priliku i kupite nešto od klupskih rekvizita ispred ulaza na koji trebate doći (G-6), a mi vam još jednom zahvaljujemo na iskazanoj vjernosti i privrženosti našem i vašem prvoligašu! 

Ovdje možete pronaći sve informacije o godišnjim ulaznicama za sezonu 19/20,  a odgovore na često postavljena pitanja možete provjeriti na linku.