U nastavku pročitajte odgovore na često postavljena pitanja u svezi godišnjih ulaznica. Ako imate dodatnih pitanja slobodno nam ih postavite na marketing@nk-osijek.hr

1. Gdje mogu kupiti svoju godišnju ulaznicu?

Godišnju ulaznicu možete kupiti u loži ispod zapadne tribine (ulaz G6), radnim danom od 14 do 18 sati I subotom od 10 do 14 sati. Detaljniju proceduru i opciju za online kupovinu možete pronaći na linku .

2. Koji podaci su potrebni za kupovinu godišnje ulaznice?

Za kupovinu godišnje ulaznice potrebni su nam vaše ime, prezime i datum rođenja.
Ovi podaci potrebni su nam i ako ste već bili vlasnik godišnje ulaznice s obzirom na to da su sve ulaznice personalizirane te sukladno važećim propisima svake sezone moramo imati aktualne podatke članova koji ostvaruju kupovinu godišnjih ulaznica sukladno Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

3. Ispunio sam pristupnicu online i izvršio uplatu za moju godišnju ulaznicu. Kada ju mogu preuzeti?

Nakon što ste ispunili sve podatke, poslali nam ispunjeni obrazac i izvršili uplatu, svoju godišnju ulaznicu ćete moći preuzeti prvi sljedeći radni dan nakon što ste poslali obrazac i potvrdu o uplati  na mail tickets@nk-osijek.hr.
Godišnju ulaznicu preuzimate u loži ispod zapadne tribine (ulaz G6), radnim danom od 14 do 18 sati i subotom od 10 do 14 sati.

4. Hoću li moći ostvariti popust na kupovinu godišnje ulaznice ako sam se tek danas učlanio u Bijelo-plavi klub?

Naravno, svi članovi postojeći kao i oni koji se učlane prilikom izrade godišnje ulaznice ostvaruju jednak popust na kupovinu iste.
Više info o Bijelo-plavom klubu pronađite na linku.

5. Učlanio sam se davno, ali nisam podigao svoju iskaznicu. Kada to mogu napraviti?

Prilikom ispunjavanja obrasca za kupovinu godišnje ulaznice, provjerit ćemo valjanost i vaše članske iskaznice, a prilikom preuzimanja godišnje moći ćete preuzeti i svoju člansku iskaznicu, ako ste se ranije učlanili. Ako se prilikom provjere ustanovi da je članska iskaznica nevažeća možete popuniti pristupnicu i odmah dobiti novu člansku iskaznicu.
Više info o Bijelo-plavom klubu pronađite na linku.

6. Učlanio sam se u Bijelo-plavi klub nedavno, ali nisam siguran je li moja iskaznica aktivna. Kako to mogu provjeriti? 

Prilikom kupovine godišnje ulaznice provjerit ćemo i valjanost vaše članske iskaznice te istu aktivirati kako biste ju mogli koristiti već pri kupovini godišnje ulaznice.
Više info o Bijelo-plavom klubu pronađite na linku.

7. Vrijedi li godišnja ulaznica za Kup utakmice?

Da, godišnja ulaznica vrijedi za Kup utakmice (osim finalnih utakmica) kao i za sve utakmice Hrvatski Telekom Prve Lige, utakmice Druge Hrvatske nogometne lige i pripremne utakmice kojima je organizator NK Osijek u sezoni 2019./2020.
Više informacija o cijenama i paketima na linku

8. Vrijedi li moja godišnja ulaznica i za kvalifikacijske utakmice za UEFA Europa ligu kao i prošle godine?

U sezoni 2019./2020. Vaša godišnja ulaznica se ne može koristiti za ulaz na kvalifikacijske utakmice Europa lige.

9. Ako moja godišnja ulaznica ne vrijedi za UEFA Europa ligu znači li to da moram platiti punu cijenu ulaznice ako želim ići na utakmicu?

Ne, prilikom kupovine godišnje ulaznice svaki pretplatnik je u prikladnom omotu dobio tri kupona za popust prilikom kupovine ulaznice za tri moguća pretkola UEFA Europa lige. Što bi značilo da svaki član koji je ujedno i vlasnik godišnje ulaznice ostvaruje 75% popusta prilikom kupovine ulaznice za gore spomenute utakmice.

Kao članovi Bijelo-plavog kuba ostvarujete 50% popusta na kupnju ulaznice, a donošenjem kupona koji ste dobili prilikom kupovine godišnje ulaznice dodatnih 50% popusta na istaknutu cijenu ulaznice UEFA Europa lige za članove.

Npr. Redovna cijena ulaznice je 120,00kn, kao Bijelo-plavi članovi ostvarujete popust od 50% što znači da je cijena ulaznice za Vas 60,00 kn. Ako ste ujedno i pretplatnik s godišnjom ulaznicom i donesete kupon ostvarujete još 50% popusta, te je cijena ulaznice 30,00kn.

10. Mogu li se kuponi (voucheri) iskoristiti tijekom cijelog razdoblja pretprodaje i prodaje?

Voucher se može iskoristiti prilikom svake kupovine, kako tijekom pretprodaje za godišnje pretplatnike tako i tijekom cijelog razdoblja prodaje ulaznica za pretkola Europa lige.

11. Što znači obiteljska godišnja ulaznica (1+1) i tko ju može kupiti? 

Obiteljska godišnja ulaznica vrijedi za dvije osobe iz istog domaćinstva i iznosi 250 kn (za tribinu istok) ako ste se prije toga učlanili u Bijelo-plavi klub, i to za utakmice Hrvatski Telekom Prve Lige, utakmice Druge Hrvatske nogometne lige, utakmice Hrvatskog nogometnog kupa (osim finala) i prijateljske utakmice u organizaciji NK Osijek u sezoni 2019./2020.

Cijena za svaku dodatnu osobu iz istog domaćinstva iznosi 50 kn.

12. Želim kupiti obiteljski paket za svoju četveročlanu obitelj. Koliko će me koštati naša godišnja za Istok? 

Ako se učlanite u Bijelo-plavi klub, cijena godišnje ulaznice za vašu obitelj za utakmice Hrvatski Telekom Prve Lige, utakmice Druge Hrvatske nogometne lige, utakmice Hrvatskog nogometnog kupa (osim finala) i prijateljske utakmice u organizaciji NK Osijek u sezoni 2019./2020. iznosit će:

Osnovni obiteljski paket (1+1) + dodatna osoba iz kućanstva + dodatna osoba iz kućanstva = 250 kn + 50 kn + 50 kn = 350 kn.

13. Koji je uvjet za kupovinu Obiteljske ulaznice?

Prilikom izdavanja godišnjih ulaznica u obiteljskom paketu potrebno je da su svi članovi Obiteljskog paketa prijavljeni na istoj adresi stanovanja. Za svakog člana Obiteljskog paketa trebaju se ispuniti svi traženi podaci na obrascu. 

14. Mogu li izabrati svoje mjesto na tribini? 

Ukoliko ste vlasnik prošlogodišnje godišnje odnosno polugodišnje ulaznice ove sezone imate mogućnost zadržati ista mjesta u vremenu pretprodaje godišnjih ulaznica.
Kada počne regularna prodaja za ostale članove i simpatizere Kluba nije moguće birati svoje mjesto na tribini.

Pri izdavanju godišnjih ulaznica, Nogometni klub Osijek ne može jamčiti dostupnost traženog mjesta te zadržava pravo izdati godišnju ulaznicu za dostupno mjesto najbliže onom koje ste tražili.

15. Živim u inozemstvu. Kako mogu doći do članske iskaznice i godišnje ulaznice?

Molimo Vas da nam se obratite na email tickets@nk-osijek.hr kako bi se dogovorili o načinu dostave Vaše članske iskaznice i/ili načinu plaćanja i dostave Vaše godišnje ulaznice.

16. Mogu li prilikom kupovine godišnje ulaznice istu platiti karticom?

Plaćanje možete izvršiti svim debitnim karticama.

17. Postoji li mogućnost plaćanja na rate?

Kupovinu godišnje ulaznice na rate možete ostvariti s Visa, Maestro i Mastercard karticama (najviše na tri rate ovisno o uvjetima pojedine kartice / samo ZABA kartice).

18. Može li netko drugi u moje ime ispuniti podatke i kupiti godišnju ulaznicu?

Može, no kako je svaka ulaznica personalizirana prilikom kupovine godišnje ulaznice potrebno je predočiti važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu za svaku ulaznicu.

19. Mogu li povesti svoje malo dijete na utakmicu s mojom godišnjom ulaznicom ili za njega moram kupiti posebnu ulaznicu?

Sve osobe koje žele pristupiti Stadionu bez obzira na dob moraju imati ulaznicu koja glasi na njihovo osobno ime. NK Osijek ne preporučuje dolazak na utakmicu osobama mlađim od 5 godina, dok osobe mlađe od 14 godina moraju biti u pratnji punoljetne osobe.

20. Imam 15 godina i htio bih kupiti godišnju, trebam li neko odobrenje od roditelja?

Da, za sve maloljetne osobe prilikom kupovine godišnje ulaznice roditelj ili skrbnik na obrascu treba označiti polje da svojim potpisom daje suglasnost za korištenje podataka.

21. Izgubio / oštetio sam godišnju ulaznicu koji je daljnji postupak?

Molimo Vas da se obratite na mail tickets@nk-osijek.hr kako bismo dogovorili poništavanje izradu nove godišnje ulaznice.

22. Koliko se naplaćuje ponovna izrada godišnje ulaznice?

Ponovno izdavanje godišnje ulaznice naplaćuje se 50,00 kn.

Pravilnik o općim uvjetima za kupovinu godišnjih ulaznica dostupan je ovdje.

Prilikom postupanja s osobnim podacima naših članova i NK Osijek i Cashback postupaju sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka.

Izjavu o zaštiti podataka Nogometnog kluba Osijek možete pročitati ovdje.

Ako ovdje nismo odgovorili na vaša pitanja, slobodno ih pošaljite na tickets@nk-osijek.hr.