Veznjak Bijelo-plavih bio je najistaknutiji pojedinac susreta u Kurilovcu s dva gola i jednom asistencijom.

Osijek je bez problema prošao i drugu ovosezonsku prepreku u Kupu Hrvatske. U Kurilovcu je sigurnom pobjedom od 4:0 opravdao ulogu velikog favorita i očekivano se plasiran u četvrtfinale. Najistaknutiji pojedinac utakmice na igralištu SRC Udarnik bio je Marin Pilj koji je postigao dva pogotka, a kod jednog je asistirao.

Sigurno da su u ovakvim utakmicama najbitnije pobjede i prolazak u sljedeću fazu. Na teškom terenu nije bilo lako. Važan je bio taj gol u prvom poluvremenu, a u drugom smo postigli još tri i na kraju uvjerljivo pobijedili, istaknuo je Pilj.

Sasvim konkretan učinak

Iako je Kurilovec bio vrlo motiviran i predstavio se kao dobra i organizirana momčad, trijumf Bijelo-plavih nije dolazio u pitanje. Osječani su bili uvjerljivi u drugih 45 minuta, pa se domaćin morao pomiriti s neizbježnim porazom. „Piljko“ je mogao biti dodatno zadovoljan i svojim, sasvim konkretnim učinkom.

Drago mi je da sam zabio i asistirao. Najbitnije je da momčad pobjeđuje, a meni je lijepo pridonositi tome, zaključio je veznjak Osijeka.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.