Trener Osijeka je čestitao igračima kojima je ukazao povjerenje u Kurilovcu, prije svega na pristupu i ozbiljnosti.

Čestitao je Nenad Bjelica svojim izabranicima na dobrom i profesionalnom nastupu u Kurilovcu. Kao ni protiv Crikvenice, ponovno se pokazalo da Osijek i u ovakvim utakmicama nema problema s motivacijom, a uz postojeću kvalitetu i širok igrački kadar to je uvijek dobra i obećavajuća spoznaja.

Pobjeda nije nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. Svi koji su igrali su pokazali maksimalnu ozbiljnost što je najvažnije na ovakvim utakmicama. Kad izađeš na teren ozbiljan, onda dolazi do izražaja i razlika u kvaliteti. Drago mi je zbog igrača koji su postigli golove, ali i svih drugih koji su nastupili i ostvarili pobjedu. Dobro je bilo da smo zabili gol prije kraja prvog poluvremena što nam je dalo određenu mirnoću u drugom dijelu, rekao je šef stručnog stožera.

Idućih dana kompletiranje redova

Pobjeda od 4:0 jasno daje do znanja da su Osječani bili vrlo koncentrirani. Stoga je Kurilovec teško dolazio „do zraka“, posebno u drugih 45 minuta.

Protivnik je kvalitetan za jednog trećeligaša, momčad koja želi nadigravanje. Ima među njima igrača koji su ranije nastupali na ozbiljnoj razini, imaju dobrog trenera i kvalitetu za plasman u Drugu ligu što im i želimo. Što se nas tiče, od ponedjeljka krećemo s pripremama za nastavak prvenstva. Nadam se da će nam se reprezentativci vratiti zdravi, oni koji su trenutno izvan stroja da će se oporaviti te da ćemo se kompletirati. Kao i uvijek nadam se pobjedi i u toj, sljedećoj utakmici, zaključio je Bjelica.

Cijelu izjavu trenera pogledajte ovdje.