Nejašmić je ove sezone za Osijek odigrao 31 utakmicu, postigao tri pogotka i dodao jednu asistenciju, a aktivacijom opcije otkupa počinje mu teći trogodišnja vjernost klubu.

Darko Nejašmić novi je igrač NK Osijek! Ovaj 23-godišnji veznjak, koji je na početku aktualne sezone došao u Gradski vrt kao posuđeni igrač HNK Hajduk, s opcijom da Bijelo-plavi otkupe njegov ugovor po unaprijed dogovorenim uvjetima budu li zadovoljni njegovim nastupima, potpisao je ugovor s našim klubom do 2025. godine.

Igračke i ljudske kvalitete

Nejašmić je sve u klubu odmah osvojio svojim igračkim i ljudskim kvalitetama, brzo se prometnuo u standardnog prvotimca i polugu koja je neizostavan dio taktičkih razmišljanja naše struke, ali i omiljenu figuru svlačionice u Gradskom vrtu. Plijeni jednostavnošću kako na travnjaku i izvan njega, a igrački talent i posvećenost nogometu, kojem je podredio sve, na najbolji se način očituju kroz njegove igre.

Nebrušeni dijamant

Ozljedi koja ga je sustigla kada je bio na vrhuncu forme unatoč, za Bijelo-plave je odigrao 31 utakmicu u svim natjecanjima, postigao tri pogotka i dodao jednu asistenciju, uz doprinos rezultatima koji nije mjerljiv kroz brojke pa nema dvojbe da NK Osijek u svojim redovima ima dijamanta kojeg priprema za visine kojima prema svom igračkom talentu pripada.