Nogometaši Osijeka od 15 sati igraju prijateljsku utakmicu protiv slovenskog kluba Rudar Velenje. Prijenos možete pratiti na stranicama kluba.

90' Kraj susreta. Pozdrav iz hladnog i vjetrovitog Novigrada!

89' Sam finiš utakmice u kojoj je naš prvoligaš pokazao više i zaslužio pobjedu. 

87' Glavom je pokušao Mešanović, no nije bio dovoljno precizan.

86' Bilježimo udarac Škorića, ali je netko od igrača Rudara skrenuo loptu u korner.

83' Perošević umjesto izravnog udarca na gol, pokušava proigrati Mešanovića i pritom griješi...

81' Arsenić dobro puca, a Radan još bolje brani! 

75' 2:1 - Vojnović. Iz kornera je ubacio B. Barišić, a Vojnović sjajnim udarcem iz voleja "propucao" vratara Radana. Definitivno naljepši potez utakmice!

75' 2:1 - Vojnović

69' 1:1 - Firer (11m). Kazneni udarac i suprotnoj strani terena. Babić je bio u prodoru, srušio ga je Bralić i bio je to "penal" iz kojega je Firer izjednačio na 1:1.

69' 1:1 - Firer

67' 1:0 - Vojnović (11m). U načetu je bio Škorić na kojega je startao Bolha, a sudac Krmeta možda i prestrogo opet pokazao na bijelu točku. Vojnović je vrlo precizno naciljao sam desni kut. 

67' 1:0 - Vojnović

62' Nekolicinu igrača promijenio je i trener Rudara, a gledamo izjednačenu igru, u ovom razdoblju bez izrazitih šansi. Ono što se Osječanima ne može prigovoriti je zalaganje i velika doza borbenosti.

52' Lijepu je priliku propustio i Perošević...

48' Škorić je pucao malo iznad grede. 

U nastavku utakmice Osijek igra s potpuno novom jedanaestoricom: Mikulić, Matas, Bralić, Arsenić, B. Barišić, Kurtović, Vojnović, Škorić, Glavaš, Perošević i Mešanović.

45' Završen je prvi dio susreta u kojem su bijelo-plavi pokazali više i šteta što nisu postigli pogodak čak ni iz kaznenog udarca. 

43' Završnica je prvog poluvremena, a sada su i Slovenci imali prigodu. Babić je pucao s desne strane, a lopta je prošla pola metra pokraj desne vratnice. 

37' Borbeni i agresivni Osječani i dalje dominiraju uz sasvim solidnu igru u kojoj, ipak, nedostaju golovi.

30' Opet je Mandić u šansi. Osječki je napadač iz blizine pucao snažno, ali i neprecizno. Osijek je definitivno opasnija momčad, međutim, stara boljka ostaje realizacija...

27' Opasna kontra Osijeka, Mandić nije snalažljiv u završnici. 

19' Odličan udarac Jamaka sa 17 metara - vratar Rozman odbija loptu do Barabana, koji je ponovno pokušava vratiti u petarac. Pritom je Dedić igrao rukom i bio je jedanaesterac. Međutim, udarac J. Barišića s bijele točke zaustavila je desna vratnica. 

17' Kašnik je pucao glavom, zamalo pokraj lijeve vratnice. 

10' Izjednačena utakmica u prvih desetak minuta uz nešto agilnije Osječane. 

Započela je prijateljska utakmica između nogometaša Osijeka i Rudara iz Velenja koji je prvi dio sezone, u prvenstvu Slovenije, završio na šestom mjestu. Bijelo - plavi igraju u sastavu: Lončarić, Špehar, Pranjić, Lukić, Čuljak, Vitaić, Šorša, Jamak, Mandić, J. Barišić i Baraban. Evo i momčadi Rudara: Rozman (Radan), Dedić (Bolha), Džinić, Kašnik (Jahić), Krefl (Gavranović), Radujko, Tolimir (Plesec), Babić (Omerović), Trifković, Firer i Kocić (Saramati).

Pozdrav iz Novigrada šalje Vam Vaš reporter Mario Mihić Miha!