U 32. kolu MAXtv Prve lige Osijek igra u Gradskom vrtu s Koprivničancima koji trenutno imaju tri boda više. U nastavku teksta pratite live txt prijenos by MMM.

                                       NK OSIJEK      0   :   0     NK SLAVEN BELUPO

90' + 3 utakmica je završena, bodovi su podijeljeni, a Osijek je polovičnim učinkom odmaknuo Istri na sedam bodova što je i najvažnija spoznaja nakon ove utakmice, već četvrte u nizu u kojoj naš prvoligaš nije uspio postići pogodak. No, s druge strane, Malenica je treći puta uzastopce sačuvao svoju mrežu.

90' + 1 Katić je zamijenio Ozobića.

90' Radotić je već u prvom kontaktu s loptom, no jako je loše zahvatio loptu pri udarcu sa 16 metara.

89' posljednja izmjena kod Osječana - Radotić umjesto Kneževića.

85' pogriješio je Škorić, neoprezno izgubio loptu, Savić je proigrao Ozobića, ovaj je odmah proslijedio loptu za Delića i prava je sreća da je njegov udarac završio pokraj desne vratnice!

84' Šorša je pao u kaznenom prostoru, međutim, nema ništa od kaznenog udarca, prekršaja nije bilo.

83' ulazimo u završnicu susreta koji je ipak kvalitetniji u svom drugom dijelu u odnosu na prvih 45 minuta. Unatoč tomu, mreže i dalje miruju.

76' žuti karton za Vojnovića i izmjena kod "farmaceuta": Jambor umjesto Burića.

76' sada je Osijek mogao povesti. Centrirao je Matas, a Roce je atraktivno petom uputio loptu ka vratima i zamalo promašio.

74' Štiglec je onemogućio Vojnovića da uputi udarac iz blizine, ostaje i dalje 0:0.

73' javna opomena za Burića.

69' Šorša je bio u šesnaestercu, ali je predugo tražio rješenje, da bi na kraju lopta završila u korneru...

68' žuti karton za preoštrog Škorića.

66' dvostruka izmjena kod bijelo-plavih. Igru su napustili Mioč i Grgić, umjesto njih igraju Mandić i Roce.

62' prava prilika za Koprivničance! Delić je pucao iskosa s lijeve strane i to u bliži vratarev kut, a Malenica je odličnom reakcijom spriječio pogodak.

61' prva izmjena i to u gostujućim redovima: na klupu odlazi Ejupi, ušao je Savić.

55' Vojnović je mogao učiniti nešto više, ali je ipak izostao udarac... Nedugo zatim Knežević je izravno iz kornera stavio na kušnju protivničkog vratara koji se nije dao iznenaditi.

52' Šorša je nakon proigravanja Arsenića pokušao prebaciti istrčalog Rozmana, no lopta je završila na mreži, iznad grede.

46' počinje drugo poluvrijeme u Gradskom vrtu, bez ijedne izmjene.

45' +1 evo napokon prigode i pred vratima Rozman. Puno toga je napravio Matas, probio je desni bok, odlično zavrnuo loptu u sredinu za Grgića čiji je udarac u posljednji trenutak blokirao netko od gostujućih igrača.

45' posljednja je minuta prvog poluvremena, Purić je prošao desnom stranom, ubacio loptu u sredinu, a Škorić uklizavanjem otklonio opasnost.

40' požutio je Paracki.

39' Pokrivač je snažno pucao iz slobodnog udarca s 30-ak metara, Malenica je uz malo poteškoća "ukrotio" taj pokušaj iskusnog gostujućeg veznjaka.

34' pokušao je Ozobić, nije dobro zahvatio loptu, pa i prave opasnosti nije bilo.

31' ne uspjeva domaćin ozbiljnije zaprijetiti, još jednom se potvrđuje da je koprivnička momčad Osijeku vrlo neugodan takmac.

23' Ejupi nije dobro reagirao u kaznenom prostoru bijelo-plavih, lopta mu se odbila iako je bio u dobroj poziciji za udarac.

20' agresivni početak domaćih ipak se brzo pretvorio u ravnopravnu igru, a gosti trenutno imaju veći posjed lopte.

14' pucao je Paracki, daleko je to od okvira vratiju.

8' žuti karton dobio je Arsenić.

6' dobar udarac Grgića sa 17 metara, dosta je problema imao Rozman, ali je ipak sačuvao svoju mrežu.

1' utakmica je počela, Osijek je od samog početka krenuo agresivno.

Na tribinama je oko 2.000 gledatelja, a u osječkom prvoligašu su odlučili širom otvoriti vrata Gradskog vrta.

Suci su Splićani, predvođeni D. Strukanom kojem danas asistiraju M. Pepur i H. Radić.

Evo i sastava Slaven Belupa: Rozman, Purić, Musa, Edson, Štiglec, Paracki, Pokrivač, Burić, Ozobić, Delić i Ejupi. Na klupi su: Marković, Savić, Christensen, Arap, Barić, Katić i Jambor.

Za Osijek će igrati: Malenica, Matas, Lesjak, Škorić, Arsenić, Kurtović, Mioč, Šorša, Knežević, Vojnović i Grgić. Pričuve su: Mikulić, Džolan, Špičić, Mandić, Roce, Radotić i Čuljak.

Još jedna vrlo važna utakmica za Osječane u kojoj imaju prigodu odmaknuti pulskoj Istri na vjerojatno nedostižnih devet bodova, ali se i bodovno izdjednačiti sa svojim današnjim protivnikom.

Pozdrav iz Gradskog vrta!