Dvostruki program NK Osijeka posebno prilagođen za sve ljubitelje Bijelo-plavih održat će se na trgu Ante Starčevića i u TC Portanova. 

U subotu 26. studenog, dan prije derbija s Dinamom i posljednje ovogodišnje prvenstvene utakmice u Gradskom vrtu, održat će se posebni program NK Osijeka - Bijelo-plava subota.

Dvostruki program posebno prilagođen za sve ljubitelje Bijelo-plavih održat će se na trgu Ante Starčevića od 11 sati te poslijepodne od 17 sati u TC Portanova.

Za Bijelo-plavu subotu na glavnom osječkom trgu organizirano je druženje s navijačima, učlanjivanje u klub te brojne zanimljive promotivne aktivnosti poput elektroničkog nogometnog driblinga, prave zabave za sve mlađe ljubitelje nogometa.

Poslijepodne će u Portanovi biti održana i posebna prezentacija Web shopa NK Osijeka. Na predstavljanju će biti predstavnici NK Osijeka i igrači.

Navijače će se upoznati s načinom rada bijelo-plavog web shopa te njegovim brendovima i proizvodima. Za najmlađe su već od 15 sati u Portanovi spremne brojne zabavne igre poput električnog gola.