Klub prvenstveno želi zaštititi sigurnost djece koja dolaze na treninge, posebno u noćnim satima.

Od 15. veljače Nogometni klub Osijek uvodi novost kada je riječ o parkiranju u Gradskom vrtu, odnosno na parkingu ispred klupskih prostorija. Prvenstveno zbog sigurnosti djece koja u velikom broju dolaze na stadion, kao i zbog smanjenja gužvi na tom prostoru, bit će na ulazu postavljena rampa.

To znači da će roditelji ubuduće, dovozeći djecu na trening, morati pakirati pod velikom zapadnom tribinom. Kako je na tom dijelu stadiona napravljena i rasvjeta, polaznici naše Otvorene škole nogometa i svih ostalih mlađih kategorija moći će bez problema doći od Zapada do svlačionica i obrnuto.

Skretanje kod dvorane Gradski vrt

Za one koji, možda, ne znaju, automobilom se dolazi od strane dvorane Gradski vrt, a s kružnog toka se izravno stiže pod tribinu Zapad. Dakle, riječ je o promjeni koja će definitivno uvjetovati veću sigurnost djece koja treniraju u našem klubu, posebno u noćnim satima.

Ozbiljno razmišljajući o tomu, strahujući da bi netko mogao i stradati pri takvoj gužvi u dolasku ili odlasku s parkinga, Klub je takve neželjene situacije u svakom slučaju želio prevenirati i izbjeći.