Više je „verzija“ konačnog rezultata, a druženje je nastavljeno u Erdutu gdje je bilo „treće poluvrijeme“.

Na pomoćnom terenu stadiona u Gradskom vrtu odigrana je prijateljska utakmica između veterana Osijeka i Doline Neretve, odnosno Metkovčana koji su došli u uzvratni posjet svojim sportskim prijateljima. Rezultat je, kažu neki, bio 6:3, neki drugi pak misle da je bilo 7:3, a ima i onih koji su ponudili i neku treću „verziju“, pa ćemo zaključiti da je konačan ishod ovoga dvoboja ipak bio sporedan.

U osječkim redovima igrali su I. Grnja, Popović, Žitnjak, Priegl, Vidović, Labak, Glumac, Dario Skender, Meter, Bučević..., a nakon susreta popularno je „treće poluvrijeme“ uslijedilo u Erdutu.

Bilo je to lijepo i ugodno druženje, kao što je i jesenas bilo u Metkoviću. Htjeli smo prvo zaigrati na velikom terenu, ali je bilo prilično sparno, a i gosti su nam došli nakon dobrog ručka, pa smo se dogovorili da „smanjimo“ igralište. Pobijedili smo, ali kako ste i sami rekli, to je bilo najmanje važno u ovom prijateljskom susretu. Nama je prvenstveno drago što smo Metkovčanima bili dobri domaćini, rekao je Miroslav Žitnjak, voditelj Škole nogometa Bijelo-plavih.