Gotovo svi u publici, posebice mladi, poželjeli su se fotografirati s nogometašima Osijeka.

Gostovanje u Laslovu, Osječanima će sigurno ostati u vrlo lijepom sjećanju. Doček u ovom naselju s oko tisuću stanovnika zaista je bio iznimno gostoljubiv, a naši su igrači pozdravljeni velikim pljeskom, da bi na isti način bili i ispraćeni s igrališta svoga mjesnog kluba.

Laslovčani su slavili 90. obljetnicu organiziranog igranja nogometa u svom selu, pa su u većem broju došli na prijateljsku utakmicu s Bijelo-plavima. Početni je udarac izveo 90-godišnji Luka Kuprešak, dugogodišnji igrač i član uprave našeg nedjeljnog domaćina, a ovom je prigodom igračku karijeru okončao i vratar Zeleno-bijelih Davor Đunda koji je puno dao aktualnom županijskom drugoligašu. Rezultat je sporedan, no spomenut ćemo da je bilo 0:9, uz golove Ikića i Grgića po dva, Mudražije, Mioča, Peroševića, R. Miškovića i Ivića.

Beba Paola najmlađa navijačica

Po dolasku u Laslovo, kod spomen-obiježja poginulima i nestalima u Domovinskom ratu Osječani su položili vijenac, a učinili su to i predstavnici navijačke skupine Kohorta. Također, gosti su upalili svijeću i kod spomen-ploče na samome igralištu za sve one bivše članove Laslova '91 koji su utkali svoje živote za hrvatsku samostalnost.

Gotovo svi gledatelji, a posebno oni mlađi, osmoškolci i srednjoškolci, poželjeli su se fotografirati s osječkim nogometašima i trenerom Zoranom Zekićem. Bilo nam je zaista ugodno u njihovoj sredini, posebno jer smo u Laslovu zatekli i mnoge navijače Nogometnog kluba Osijek. 

U središtu pozornosti bila je preslatka petomjesečna beba Paola u svom navijačkom bodyju koja se našla u rukama gotovo svih naših prvotimaca i znatiželjno promatrala što se to oko nje događa... U poluvremenu su nam lijep program na mađarskom jeziku pripremili i mladi članovi KUD-a „Šandor Petefi“, za koje čujemo da su vrlo aktivni. Koristimo i ovu priliku da se Laslovčanima još jednom zahvalimo na vrlo srdačnom dočeku i ispraćaju te im želimo puno sreće i uspjeha u nastavku klupskog djelovanja.