Članovi Bijelo-plavog kluba uz predočenje članske iskaznice ostvaruju popuste na više vrsta osiguranja.

Jedna od poznatih tvrtki koja je uspostavila vrlo kvalitetnu suradnju s Nogometnim klubom Osijek je i velika osiguravajuća kuća „Wiener osiguranje“. Model ovoga partnerstva je vrlo zanimljiv i za navijače Osijeka, a pojasnila ga je Ivana Mihaljec iz osječke poslovnice „Wiener osiguranja“:

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas o projektu kojim će klub i njegovi navijači imati uzajamnu korist. Uzevši u obzir  prilike u našem gradu i cijeloj regiji, NK Osijek je s partnerom „Wiener osiguranjem Vienna Insurance Group d.d.“ za svoje navijače tj. članove Kluba dogovorio povoljnije uvjete sklapanja određenih vrsta polica osiguranja. Popust od 5% odnosi se isključivo na sljedeće vrste osiguranja: ZDRAVSTVENO (O)SIGURAN (dopunsko zdravstveno osiguranje), MOJ (O)SIGURAN AUTO (obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti), osiguranje od posljedica nezgode (koje se može ugovoriti samo pojedinačno) i MOJ (O)SIGURAN DOM (paket osiguranja imovine).  Popust će biti naveden na izdanim policama pod nazivom „Popust NK Osijek“, a navijači ga mogu ostvariti uz predočenje članske iskaznice isključivo na prodajnom mjestu „Wiener osiguranja VIG“ u Osijeku (A. Reisnera 113a, tel. 031/250 361). Izuzetno nam je drago što su NK Osijek i „Wiener osiguranje VIG“ partneri u ovom projektu, kojim se želi pomoći razvoju sporta u našem gradu, stoji u izjavi Ivane Mihaljec.

Profitirat će i Škola nogometa

Vrlo pozitivno o svemu navedenom izjasnio se i direktor Nogometnog kluba Osijek, Igor Galić. Za njega je ovo jako dobar primjer i za neke buduće ugovore o poslovnoj suradnji:

Riječ je o zaista konkretnoj i kvalitetnoj suradnji, rekao bih i jedinstvenoj koju smo dosad ostvarili. Naime, dio uprihodovanog novca od spomenutih vrsta osiguranja ide i Nogometnom klubu Osijek, ali ga ne mislimo usmjeriti u profesionalni pogon, nego u Školu nogometa. Sigurno će biti zadovoljni i članovi našeg Bijelo-plavog kluba jer će ostvariti lijepe pogodnosti, pa je ovo dobar primjer višestruko korisnog partnerskog odnosa. Zato i je onaj veliki dres NK Osijek upravo na zgradi Wiener osiguranja, zaključio je Galić.