NK Osijek NK Osijek NK Osijek Prikaži izbornik
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies).
Više informacija možete pronaći OVDJE.Prihvaćam
Suradnja na višestruko zadovoljstvo

Partnerski odnos NK Osijek i „Wiener osiguranja“

Suradnja na višestruko zadovoljstvo

11.08.2017.

Članovi Bijelo-plavog kluba uz predočenje članske iskaznice ostvaruju popuste na više vrsta osiguranja.

Jedna od poznatih tvrtki koja je uspostavila vrlo kvalitetnu suradnju s Nogometnim klubom Osijek je i velika osiguravajuća kuća „Wiener osiguranje“. Model ovoga partnerstva je vrlo zanimljiv i za navijače Osijeka, a pojasnila ga je Ivana Mihaljec iz osječke poslovnice „Wiener osiguranja“:

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas o projektu kojim će klub i njegovi navijači imati uzajamnu korist. Uzevši u obzir  prilike u našem gradu i cijeloj regiji, NK Osijek je s partnerom „Wiener osiguranjem Vienna Insurance Group d.d.“ za svoje navijače tj. članove Kluba dogovorio povoljnije uvjete sklapanja određenih vrsta polica osiguranja. Popust od 5% odnosi se isključivo na sljedeće vrste osiguranja: ZDRAVSTVENO (O)SIGURAN (dopunsko zdravstveno osiguranje), MOJ (O)SIGURAN AUTO (obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti), osiguranje od posljedica nezgode (koje se može ugovoriti samo pojedinačno) i MOJ (O)SIGURAN DOM (paket osiguranja imovine).  Popust će biti naveden na izdanim policama pod nazivom „Popust NK Osijek“, a navijači ga mogu ostvariti uz predočenje članske iskaznice isključivo na prodajnom mjestu „Wiener osiguranja VIG“ u Osijeku (A. Reisnera 113a, tel. 031/250 361). Izuzetno nam je drago što su NK Osijek i „Wiener osiguranje VIG“ partneri u ovom projektu, kojim se želi pomoći razvoju sporta u našem gradu, stoji u izjavi Ivane Mihaljec.

Profitirat će i Škola nogometa

Vrlo pozitivno o svemu navedenom izjasnio se i direktor Nogometnog kluba Osijek, Igor Galić. Za njega je ovo jako dobar primjer i za neke buduće ugovore o poslovnoj suradnji:

Riječ je o zaista konkretnoj i kvalitetnoj suradnji, rekao bih i jedinstvenoj koju smo dosad ostvarili. Naime, dio uprihodovanog novca od spomenutih vrsta osiguranja ide i Nogometnom klubu Osijek, ali ga ne mislimo usmjeriti u profesionalni pogon, nego u Školu nogometa. Sigurno će biti zadovoljni i članovi našeg Bijelo-plavog kluba jer će ostvariti lijepe pogodnosti, pa je ovo dobar primjer višestruko korisnog partnerskog odnosa. Zato i je onaj veliki dres NK Osijek upravo na zgradi Wiener osiguranja, zaključio je Galić.

HT Prva liga

1.Dinamo8+920
2.Lokomotiva8+916
3.Osijek8+614
4.Rijeka8+513
5.Gorica8+313
6.Hajduk8-110
7.Slaven Belupo8-38
8.Inter-Zaprešić8-87
9.Istra 19618-105
10.Rudeš8-102

Sljedeća utakmica

Hrvatski Telekom Prva liga, 9. kolo

Inter-Zaprešić - Osijek

ŠRC Zaprešić, 29.09.2018. 19:00

Prethodna utakmica

Hrvatski Telekom Prva liga, 8. kolo

Osijek - Gorica 0:1

Stadion Gradski vrt, 22.09.2018. 16:30

NK Osijek @ Instagram

Ostale vijesti