Akcija će se odvijati u press centru Gradskog vrta u vremenu od 16 do 20 sati.

Crveni križ u suradnji sa Klinički zavodom za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek i NK Osijekom organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja će se održati u utorak, 22. kolovoza.

Bit će to u klupskim prostorijama, u press centru Gradskog vrta (ispod zapadne tribine), u vremenu od 16 do 20 sati. Imajući u vidu da u ljetnim mjesecima uvijek nedostaje krvnih pripravaka za transfundiranje ozlijeđenih i bolesnih, ova hvale vrijedna akcija podignut će razinu svijesti naših sugrađana o važnosti dobrovoljnog darivanja krvi.

Kohorta će se ponovno odazvati

Bitno je istaknuti da su članovi Kohorte i ovoga puta s oduševljenjem prihvatili ideju o nastavku organiziranja ovakvih akcija u kojima već godinama redovito sudjeluju, a sada se organizirano uključuje i Nogometni klub Osijek.

Tako će se Bijelo-plavi pridružiti svima onima koji svojim humanim činom daju doprinos u spašavanju života naših sugrađana i ostalih pacijenata u KBC Osijek.

Vjerujemo da će se u Gradskom vrtu tom prigodom okupiti veći broj dobrovoljnih darivatelja krvi, kako bi i ova akcija bila uspješno odrađena.