Od 19 sati bit će postavljen i promotivno-prodajni štand s prigodnim klupskim rekvizitima.

Osječani koji neće putovati u Austriju, a ni u kojem slučaju ne žele propustiti barem TV prijenos utakmice iz St. Poeltena, okupit će se u četvrtak u Tvrđi. Tamo će biti organizirano gledanje susreta između Austrije Beč i Osijeka na velikom ekranu, a NK Osijek će u staroj gradskoj jezgri imati i svoj promotivno-prodajni štand.

To znači da će navijači i simaptizeri Kluba moći kupiti prigodne rekvizite, kao i godišnje ulaznice, a onima najmlađima lice ćemo rado ukrasiti bijelo-plavim bojama. Dakako, ne samo njima, nego i onima starijima koji će i na taj način iskazati pripadnost našoj momčadi.

Poziv roditeljima i djeci

Ovom prilikom pozivamo roditelje da povedu svoju djecu u Tvrđu i zajedno, u društvu ostalih navijača, bodre osječke nogometaše tijekom njihova ogleda s Austrijancima na NV-Areni. Inače, štand će biti otvoren od 19 sati, a podsjećamo da susret počinje u 21,05.

Dan kasnije, dakle, u petak, naš će prvoligaš ponovno biti zastupljen na Osječkoj ljetnoj noći, posljednjoj u ovoj kalendarskoj godini. Svi zainteresirani moći će posjetiti Bijelo-plavi štand u vremenu od 18 do 23 sata na Trgu Ante Starčevića.