Svečana sjednica Gradskog vijeća umnogome je podsjetila na proslavu 70. obljetnice NK Osijek.

Grad Osijek u subotu je proslavio svoj 231. rođendan i drago nam je da se i naš Klub, pobjedom nad Slaven Belupom, uklopio u proslavu. Dan ranije održana je i svečana sjednica Gradskog vijeća kojoj je nazočio i premijer Andrej Plenković s više najbližih suradnika, ministara iz Vlade Republike Hrvatske.

Ugođaj u HNK-u bio je uistinu lijep, kompletan scenarij osmišljen je na zanimljiv način i bio je prožet urbanim duhom grada i njegovim vrednotama. Također, program nije predugo trajao, tako da je sve proteklo na zadovoljstvo nazočnih, ne samo gradskih vijećnika i ljudi iz Kuhačeve 9, nego i brojnih gostiju.

Odlična suradnja s Gradom

Sve nam se uklapalo u našu globalnu priču „Pokrenimo grad“ i ovo je prigoda čestitati svima koji su sudjelovali u organizaciji spomenute svečanosti.

Puno me toga podsjetilo na onu našu svečanost kada smo na istom mjestu proslavili 70.godišnjicu Kluba. Naglašeno je sve ono što je bilo pozitivno i afirmativno, a posebno nam je drago što je u tom kontekstu spomenut i NK Osijek. Mogu reći da sam i osobno uživao, sve je bilo baš onako, kako je i trebalo biti u takvoj prigodi. S Gradom smo partneri, zajednički odrađujemo sve što treba i po tom pitanju mogu izreći samo pohvale, rekao je direktor našeg prvoligaša Igor Galić.