Konkretno se razgovaralo o infrastrukturnoj problematici budućeg stadiona NK Osijek i Kampa Pampas.

Infrastrukturna problematika novog stadiona NK Osijek i Kampa Škole nogometa Pampas bila je tema konzultacijskog sastanka kojega su voditelji ovog velikog klupskog projekta održali u prostorijama HNS-a u Zagrebu. Projekt je predstavljen Ivančici Sudac-Junaci, voditeljici Odjela međunarodnih poslova i licenciranja pri Hrvatskom nogometnom savezu.

Konkretno se razgovaralo o rasporedu prostorija unutar samoga stadiona (svlačionice, prostor za doping kontrolu, soba za videonadzor, press room, VIP i sky boxovi, položaj parkirališta, okolna infrastruktura…).

Pampas 2020

Saslušana mišljenja i sugestije

Sastanku je nazočio i Vibor Granić, predstavnik projektnog studija 3LHD, zaduženog za infrastrukturne kriterije licenciranja HNS-a, a pohvaljena je ideja samoga projekta, novog osječkog stadiona i Kampa. Istaknuto je kako je riječ o ozbiljnom i velikom infrastrukturnom ulaganju, saslušana su mišljenja i sugestije stručnih ljudi po tom pitanju, a na predstavljeni projekt bilo je vrlo malo korekcija.

Osječku su delegaciju predstavljali voditelj projekta Marin Medved te Damir Vujičić i Martin Zarožinski iz Sirrah projekta.