Ispred velikog ekrana u staroj gradskoj jezgri okupilo se nekoliko stotina naših sugrađana koji su bodrili Osječane.

Opet je, u četvrtak navečer, bilo puno nogometnih zaljubljenika i navijača Osijeka na Trgu Svetoga trojstva u Tvrđi. Okupili su se zbog Bijelo-plavih i njihovog europskog dvoboja s Rangersom u Glasgowu za koji je upriličeno zajedničko gledanje na velikom ekranu.

Iako je kiša prijetila većim dijelom dana, u staroj gradskoj jezgri okupilo se više stotina simpatizera Bijelo-plavih čiji se broj povećavao kako se bližio početak utakmice.

Nada je cijelo vrijeme tinjala

Srećom pa su izostale kapljice s neba, tako da je atmosfera bila dovoljno „zagrijana“, a posebno veseli spoznaja da se među nazočnima pojavilo dosta djece u klupskim dresovima i majicama. Svi su imali samo jednu želju, da Osječani nadjačaju Škote, da bi se pobjeda mogla proslaviti i u Tvrđi.

Nada je cijelo vrijeme tinjala, pa i onda kada je Rangers došao u vodstvo. Gol Barišića za izjednačenje produžio je, barem na još nekoliko minuta, napetost u iščekivanju potpunog preokreta. Nismo ga ovaj puta zajednički dočekali, no nema nekog prevelikog razočaranja, unatoč eliminaciji. Mnogi će se opet susresti već u nedjelju u Gradskom vrtu, na prvenstvenom dvoboju s Rudešom…