Djevojčice koje su izradile plakat podrške našem napadaču od njega su dobile dresove i presretne se vratile kući.

Ezekiel Henty brzo je osvojio srca navijača Osijeka, a posebice najmlađih posjetitelja na stadionu Gradski vrt. Nigerijca su djeca odmah zavoljela, pri čemu treba istaknuti da i on prema njima ima takav odnos i pristup koji je naišao na odobravanje i svih drugih gledatelja i simpatizera Bijelo-plavih.

Na utakmici s Puljanima na ogradi istočne tribine pojavila se dopadljiva poruka potpore Hentyju, izrađena na jednom plakatu, dječjim rukama, što je i naš napadač primjetio. Kada je odlazio u svlačionicu na kraju dvoboja slikao se ispred ograde s djevojčicama koje su ga zvale i htjele njegov autogram…

Dočekale ga nakon treninga

Skinuo je Ezekiel dres, kako to učestalo radi nakon svake utakmice u Gradskom vrtu, da bi ga poklonio svojim malim obožavateljicama. No, kada ga je pružao kroz ogradu, pojavio se još jedan dječak koji je mislio da je to njemu namijenjeno te ga je ushićeno „pokupio“. To je rastužilo, pa i rasplakalo curice koje su izradile plakat. Odmah je na društvenim mrežama krenula inicijativa da se nekako „ispravi“ situacija od prošle nedjelje i to smo bez odgađanja i napravili.

Naime, šestogodišnja Tena Hribar i godinu dana starija Iva Prgić došle su na trening Bijelo-plavih, sačekale Hentyja da bi se s njim fotografirale, noseći ponovno svoj iscrtani i obojani plakat kojega su satima kod kuće izrađivale. Poklonile su ga Nigerijcu što je on oduševljeno prihvatio.

Dresovi kao - suknjice

Ezekiel ih je srdačno dočekao, zagrlio ih i uslikao se s njima, da bi nakon toga otišao kod klupskog ekonoma Željka Vinceka, uzeo još dva svoja dresa i darivao ih presretnim malim navijačicama.

Od njihovih roditelja doznajemo da će ih Tena i Iva odjenuti kao suknjice, s navijačkim šalom oko struka i u takvom će izdanju doći na sljedeći susret u kojemu će Osijek biti domaćin Slaven Belupu, a na rasporedu je u petak, 24. kolovoza.