U ponudi su dva vrlo zanimljiva paketa za učenike, dakako u bojama i motivima NK Osijek.

Djeca se u ponedjeljak vraćaju u školske klupe, a o njima u brojnim prigodama razmišlja i Nogometni klub Osijek. To smo potvrdili i akcijom „Back to school“. Škola počinje, no navijanje, dakako, ne završava! Pripremili smo za učenike, posebno one u nižim razredima osnovne škole, mali i veliki paket sa svime što treba jednom školarcu. Riječ je o bilježnicama, olovkama, bojicama, rasporedom sati, uz bidon za vodu ili sok kao osvježenje tijekom nastave.

Prodaja na promo-štandovi

Cijena maloga paketa iznosi 80 kuna, a za članove Bijelo-plavog kluba ona je bitno umanjena jer u tom slučaju stoji 50 kuna. Redovna cijena velikog paketa je 145 kuna, a ona povlaštena, za naše članove, je 80 kuna.

Paketi se mogu kupiti na portir-kućici na južnom parkingu stadiona Gradski vrt svakodnevno u vremenu od 9 do 15 sati. Također, na našim promo-štandovima prije domaćih utakmica ili tijekom nekih evenata u gradu na Dravi i njegovoj okolici.

Malim i onim nešto većim i starijim učenicima želimo što bolje ocjene već od početka nastave, kao i još puno uzbudljivih i veselih trenutaka na stadionu, na koji dolaze kao naši navijači!