Partneri našeg Kluba imaju zanimljive mogućnosti prilikom kupovine i korištenja određenih usluga…

Puno je pogodnosti koje vam omogućuje članstvo u Bijelo-plavom navijačkom klubu. To se posebice odnosi na NK Osijek Cashback program koji obuhvaća brojne partnere. Također je bitno spomenuti da 1 posto svakog iznosa kupovine ide u korist programa potpore mlađim razvojnim selekcijama našeg prvoligaša, odnosno za kategorije koje imamo u okviru Škole nogometa. Osim popusta koje nude tvrtke-partneri, u nekima od njih možete skupljati i takozvane „Shopping points“ za neke dodatne pogodnosti…

Kušajte specijalitete restorana „Rustika“

Spomenuto se, primjerice, odnosi na restoran „Rustika“ koji se nalazi u samom središtu grada, u Pejačevićevoj ulici, 300-injak metara od Konkatedrale. Oni koji su kušali njihove specijalitete znaju da im je ponuda bogata i raznovrsna, a i lijep je ambijent na 280 kvadrata zatvorenog i 300 kvadratnih metara otvorenog prostora. Imaju 7 posto Cashbacka na svakoj narudžbi uz jedan „Shopping point“. Osim toga, „Rustika“ vam pruža mogućnost B2B elektroničkog poslovanja (business-to-business) s drugim firmama, poput izdavanja R-1 računa i slično.

cashback.nk-osijek.hr

Raznolika ponuda pizza u „Novom Saloonu“

Mnogi Osječani i gosti našeg grada rado dolaze i u restoran „Novi Saloon“ u sklopu dvorane Gradski vrt. Lokacija je lako pristupačna, posebice s Južne obilaznice, ali i iz drugih dijelova grada, a parking je besplatan. U njihovoj je ponudi više od 20 vrsta pizza, a može se „složiti“ i vlastita kombinacija. Također, imaju i mesne plate za posebne prigode, po dogovoru. Što se tiče Cashbacka, on u „Novom Saloonu“ iznosi 10 posto, a pritom dobijete i 3 „Shopping“ boda. Stoga je poželjno da ste član Bijelo-plavog kluba s pripadajućom, važećom iskaznicom. Podsjećamo da je članstvo besplatno i da ga je uvijek moguće aktivirati.