Među partnerima našeg Kluba su i Autodijelovi „Gas“ i restoran-krčma „Darocz“ koji su također u Cashback programu.

Nastavljamo priču o pogodnostima koje vam omogućuje članstvo u Bijelo-plavom navijačkom klubu. To se posebice odnosi na NK Osijek Cashback program koji obuhvaća brojne partnere. Također je bitno ponoviti da 1 posto svakog iznosa kupovine ide u korist programa potpore mlađim razvojnim selekcijama našeg prvoligaša, odnosno za kategorije koje imamo u okviru Škole nogometa. Osim pogodnosti povrata dijela plaćenog iznosa računa koje nude tvrtke-partneri, također skupljate i takozvane Shopping Points za neke dodatne pogodnosti

„Darocz“ nudi baranjske specijalitete

Spomenuto se, primjerice, odnosi na restoran „Darocz“ koji se nalazi u Baranji, u mjestu Vardarac, svega deset kilometara od Osijeka. Tamo možete kušati autohtona baranjska jela i pića, a domaćin vam nudi i živu glazbu. Ovo je mjesto pogodno i za organizaciju proslava poput krizmi, krstitki, rođendana i raznih obljetnica, svečanih ručkova i večera. Za sve je posjetitelje osiguran besplatan parking. „Darocz“ korisnicima Cashback programa nudi 7 posto povrata ukupnog iznosa računa.

cashback.nk-osijek.hr

Autodijelovi „Gas“ diljem Slavonije i Baranje

Autodijelovi „Gas“ su također partner NK Osijek. U njihovom slučaju je riječ o 15 posto Cashbacka i 2 Shopping pointa na autodijelove. Kada je, pak, riječ o originalnim dijelovima, Cashback iznosi 3 posto i ostvarujete 0,5 Shopping Points. „Gas“ ima svoje poslovnice diljem slavonsko-baranjske regije, pa ih možete pronaći u Osijeku, Đakovu, Belom Manastiru, Valpovu, Belišću, Donjem Miholjcu, Vukovaru, Vinkovcima, Našicama, ,Slatini i Virovitici. Posjeduju zamjenske i originalne dijelove za sve vrste vozila, a kod njih možete dobiti uslugu auto-kozmetike, alat i opremu za servise te obaviti autodijagnostiku. Na svom skladištu imaju više od 50.000 auto dijelova..