Bijelo-plavi u utorak od 16 sati igraju protiv trenutno vodećeg kluba Treće HNL Istok koji slavi 90. obljetnicu

U tjednu u kojemu nam slijedi novo gostovanje, u subotu kod pulske Istre 1961, nogometaši Osijeka će odigrati i jednu prijateljsku utakmicu. Bijelo-plavi neće daleko od svoga grada i stadiona, tek nekoliko kilometara koliko će im trebati do stadiona NK Čepin. Tamo će u utorak, 23. listopada, gostovati kod trenutno vodećeg trećeligaša istočne skupine koji ove sezone ima drugoligaške ambicije i opravdava ih igrama, rezultatima i trenutnim plasmanom.

Provjera će dobro doći Bijelo-plavima

Zeleni ove godine obilježavaju i slave 90. obljetnicu svoga kluba, a NK Osijek je rado prihvatio poziv da im uveliča proslavu. Susret će početi u 16 sati i Zekićevoj momčadi to će biti svakako dobra provjera uoči puta u Pulu, ali i skorašnjeg dvoboja s Krkom u osmini finala Kupa Hrvatske. Stručni stožer će vjerojatno dati prigodu svim trenutno raspoloživim snagama, a očekuje se i nastup ponekog igrača iz redova Osijeka II ili pak juniorskog sastava kao što je dosad obično bio slučaj u sličnim prigodama.

Štand za učlanjenje u Bijelo-plavi klub

Utakmica u Čepinu bit će prilika i za učlanjenje u Bijelo-plavi navijački klub, budući da će NK Osijek imati i svoj prigodni štand u okviru čepinskog stadiona. Učlanjenje je za sve zainteresirane i dalje besplatno i donosi pogodnosti, posebice u Cashback programu kod brojnih partnera našeg Kluba.