Kavana Waldinger i Mozaik cvijetni dizajn članovi su sve veće obitelji partnera našeg prvoligaša.

Vjerujemo kako ste do sada već upoznati s kupovnim pogodnostima koje nudi članstvo u Bijelo-plavom navijačkom klubu. No, još jednom možemo utvrditi znanje i ponoviti da ostvarujete određeni postotak Cashbacka kod trgovaca-partnera koje možete pronaći unutar aplikacije ili na našoj web stranici, da prilikom svake kupovine skupljate i Shopping Points koje naknadno imate mogućnost zamijeniti za besplatne artikle ili još veće popuste za kupovinu. Također, ne zaboravite da 1 % Vaše kupovine ide u korist programa potpore mlađim razvojnim selekcijama prvoligaša s Drave.

Opuštanje uz kavicu i kolače u Kavani Waldinger

Jedan od naših ponosnih partnera unutar NK Osijek Cashback programa je i Kavana Waldinger gdje prilikom plaćanja računa ostvarujete Cashback od 4% i možete prikupiti do 3 Shopping Point. Kavana Waldinger nalazi se u srcu grada Osijeka, točnije u Županijskoj ulici 15, a sam ambijent uređen je dizajnerski. Urbano je mjesto okupljanja, a vjerujemo da o vrhunskim slasticama ne trebamo previše pričati. Slastičarke Kavane Waldinger s ljubavlju rade svaki kolač, ali i slijede najnovije trendove koristeći najsuvremeniju tehnologiju. O samom radu i kvaliteti slatkih proizvoda govore i brojne nagrade i priznanja, a posebno se ponose onom iz 2009. godine, kada ih je Gastronaut uvrstio među 100 najboljih restorana u Republici Hrvatskoj.

cashback.nk-osijek.hr

Najljepši cvijetni aranžmani u Mozaik cvijetni dizajn

Osječanima dobro poznat Mozaik cvijetni dizajn nalazi se na raskrižju Trpimirove i Vukovarske ulice i također je jedan od naših partnera. Koristeći njihove usluge možete ostvariti Cashback od 7% i prikupiti 1 Shopping Point. Mozaik cvijetni dizajn utemeljen je još 1993. godine i od tada se mogu pohvaliti uspješnim radom, kao i brojnim nagradama na međunarodnim i državnim natjecanjima na kojima su dobili zavidno visoke ocjene. Glavna im je odlika sama tehnika rada koja obuhvaća upotrebu svih prirodnih materijala. To su prepoznali i brojni mladenci čija su vjenčanja obogatili i učinili posebnim. Također su ponosni što se već godinama predstavljaju i na sve popularnijem Sajmu vjenčanja.