Nastavljamo s predstavljanjem partnera i pogodnosti koje možete ostvariti uz kupovinu, odnosno njihove usluge…

Vjerujemo kako ste dosad već naviknuli na naše objave o trgovcima- partnerima kod kojih ostvarujete Cashback na kupovinu i skupljate Shopping Points. Ukoliko ste zaboravili sa sobom ponijeti svoju NK Osijek člansku iskaznicu, uvijek možete koristiti aplikaciju na svom mobilnom uređaju gdje vam je iskaznica uvijek dostupna. Unutar aplikacije se nalaze i razne informacije o kupovnim pogodnostima, opcija lociranja partnera u blizini i još mnogo toga.

Dobar vid uz oftamološku Polikliniku dr. Balog!

U samom središtu Osijeka, točnije na adresi Ivana Gundulića 36b, nalazi se jedna od najopremljenijih oftamoloških ordinacija u Republici Hrvatskoj. Liječnici s kojima se imate priliku susresti u Poliklinici dr. Balog sudjelovali su na renomiranim međunarodnim kongresima kako u ulogama predavača, tako i kao edukatori. Stručno osoblje koje koristi najsuvremeniju opremu udovoljit će svim zahtjevima pacijenata. Usluge koje nudi oftamološka Poliklinika dr. Balog su dijagnostički pregledi, konzervativno liječenje, laserski tretmani, operativni zahvati i mnoge druge. Kupovne pogodnosti za članove NK Osijek Cashback programa su 7% Cashback i 1 Shpping Point.

Opremite svoju kupaonicu uz Viva keramiku!

U salonu Viva keramika možete pronaći sve za svoju kupaonicu, kuhinju, terasu ili pak dnevni boravak. Posluju na tri lokacije u Slavoniji: Osijek, Vinkovci i Đakovo te u gradu Zadru. U svima njima uz člansku iskaznicu NK Osijek ostvarujete 4% Cashback i 1 Shopping Point za fizičke i za pravne osobe. Popust se odnosi i na naše poslovne partnere koji sudjeluju u NK Osijek Cashback programu.  Viva keramika zastupnik je renomiranih svjetskih proizvođača keramičkih pločica, a uz primjenu najnovijeg 3D prikaza djelatnici rade projektiranje i pomažu vam pri osmišljavanju izgleda kupaonice. Također, imaju uslugu dostave na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, a plaćanje je omogućeno i do 60 rata na American i Diners kreditne kartice te PBZ Maestro do 12 rata bez kamata.