Sve je više trgovaca-partnera u kojima možete ostvariti pogodnosti kupujući s iskaznicom Bijelo-plavog kluba.

I ovoga tjedna nastavljamo s predstavljanjem naših partnera koji su tu za Vas i kod kojih možete ostvariti brojne kupovne pogodnosti sa svojom iskaznicom Bijelo-plavog navijačkog kluba. Pritom je korisno napomenuti kako je bitno imati važeću, odnosno trajnu člansku iskaznicu. Ukoliko je još niste podignuli ili dali izraditi novu, možete svakodnevno doći do portirnice NK Osijek koja se nalazi na južnom klupskom parkingu. Uz pogodnost Cashbacka, kojega ostvarujete kupovinom, također skupljate i Shopping Points koje možete zamijeniti za razne fan artikle ili pak popuste drugih trgovaca-partnera. I ne zaboravite da 1 posto od svake Vaše kupovine ide u korist programa potpore mlađim razvojnim selekcijama našeg prvoligaša.

Pivnica Beertija u Pejačevićevoj

U samome centru Osijeka, točnije u Pejačevićevoj ulici, smjestila se Pivnica Beertija. Prema dosadašnjim recenzijama na društvenim mrežama, vidljivo je da im se gosti rado vraćaju jer ih osim kvalitetnih proizvoda, ugodne i prijateljske atmosfere, dočekuje i ljubazno osoblje. U ponudi je veliki broj craft i industrijskih piva, a imaju i tople napitke te bezalkoholna pića za one koji ne uživaju (ili zbog godina to još ne smiju) u blagodatima pivskih okusa. Dakle, Pivnica Beertija, kao naš partner, omogućila je klupskim članovima Cashback od lijepih 10% i 3 Shopping Points na konzumaciju.

Elite centar ljepote na Vijencu J. Gotovca

Elite centar ljepote s dugogodišnjom tradicijom u poslovanju, punih 20 godina, ima mnoge zadovoljne klijentice. Na adresi Vijenac Jakova Gotovca naše sugrađanke sa članskom iskaznicom Bijelo-plavog kluba ostvaruju 7% Cashbacka i 1 Shopping Point na sve usluge. Stručno i ljubazno osoblje svakako će im pomoći da se osjećaju kao prave dame. Kod kozmetičkih tretmana koristi se poznata Afrodita kozmetika, a u solariju Ergoline uvijek su nove lampe, pa tijekom cijele godine možete zadržati onaj poželjni ljetni, „preplanuli“ ten. Tretmani njege i čišćenja lica, pilinzi, maske, ugradnja noktiju, korekcija i bojanje obrva, njega tijela, te anticelulitne, relaks i sportske masaže samo su neke od usluga koje Vas očekuju u Centru ljepote Elite.