Svakodnevno se povećava broj trgovaca-partnera kod kojih možete povoljnije kupovati i ostvariti razne usluge.

Svakodnevno se povećava broj trgovaca-partera kod kojih ostvarujete kupovne pogodnosti uz predočenje NK Osijek članske iskaznice. Članovi NK Osijek Cashback programa unutar pripadajuće aplikacije mogu provjeriti koja im se trgovina nalazi u blizini i koliko Cashback-a i Shopping Point-a ostvaruju. Prilikom plaćanja računa trgovac vam predoči pogodnosti, a u aplikaciji naknadno možete vidjeti iznos računa, Cashback i Shopping Point koje ste ostvarili.

Tasman nekretnine

Jedan od naših zanimljivijih partnera zasigurno su Tasman nekretnine, koji u svojoj ponudi nude širok izbor nekretnina raznih namjena, poslovne prostore, stanove, kuće pa i luksuzne vile. Ured im je smješten u samom centru Osijeka, točnije na adresi Trg Slobode 8/1. Tasman nekretnine vaš su najbolji suradnik u kupovini novoga stana ili kuće. Nagomilano iskustvo u posredovanju oko prodaje ili zamjene objekata dokazuju i stručni trgovci nekretninama. Naravno i kod ovog partnera članovi NK Osijek ostvaruju Cashback od 3% i 0,5 Shopping Points.

Knjigovodstveni servis Radius

Cashback na knjigovodstvene usluge? Naravno da je i to moguće kod partnera Bijelo-plavog kluba. Knjigovodstveni servis Radius ima 15-godišnje iskustvo rada s klijentima, kada je riječ o knjigovodstvu, računovodstvu i savjetovanju. Jasan je to pokazatelj da je Radius pravi i pouzdani partner u vašem poslovanju. Sami predaju izvješća u nadležne institucije (Porezna uprava i FINA), a vi kao klijent ne morate brinuti o rokovima u kojima iste trebate dostaviti. Također, ukoliko vam je potrebno vođenje knjiga za poduzetnike, obrtnike, neprofitne organizacije ili OPG-ove, djelatnici Radiusa stoje vam na raspolaganju. Odgovorno brinu o obvezama svojih klijenata i podsjećaju na važnost dostavljenih dokumenata. Cashback kojega kod njih ostvarujete je 15% i uz 2 Shopping Point-a.

cashback.nk-osijek.hr