Primopredaja će biti obavljena u ponedjeljak, 28. siječnja, točno u podne na Trgu Ante Starčevića.

Nogometni klub Osijek sudjelovat će u vrlo važnom događaju za naš grad koji će biti upriličen u ponedjeljak, 28. siječnja, na središnjem Trgu Ante Starčevića. Riječ je, naime, o svečanosti primopredaje 12 novih niskopodnih autobusa poznatog proizvođača MAN. Investicija je vrijedna 20 milijuna kuna, od čega je čak 18 milijuna sufinancirano sredstvima iz fondova Europske unije. Gradski prijevoz putnika za ovu je prigodu dobio i 12 „kumova“ za svaki od autobusa, a među njima je i naš prvoligaš što nam je posebno zadovoljstvo. Stoga ćemo organizirati prigodno druženje s gostima iznenađenja uz zanimljive nagradne igre, pa pozivamo sve naše sugrađane da nam se priduže.

Najmaštovitiji autobus i „Zlatna butra“

Primopredaja će biti održana točno u podne, a osim našeg Kluba „kumstvo su još prihvatili: Auto Hrvatska, Azil, Dječje kazalište, ZOO vrt, KUD Osijek 1862, Mlinar, Podravka, STD Pajo Kolarić, HNK Osijek, Karolina i Meggle. Bit će organizirana probna vožnja za sve zainteresirane, a sve je osmišljeno pod geslom „Cijeli se grad raduje novim autobusima“. Djeca iz osječkih osnovnih škola birat će „najmaštovitiji autobus“, a planirano je i izvlačenje „Zlatne butre“ za prvog putnika za što je prethodno objavljen natječaj.

Također, najavljeno je i snimanje prigodne milenijske fotografije. Bitno je istaknuti da je GPP za ponedjeljak osigurao i besplatan javni prijevoz na svim svojim linijama.