U nastavku pročitajte odgovore na često postavljena pitanja u vezi polugodišnjih ulaznica. Ako imate dodatnih pitanja slobodno nam ih postavite na marketing@nk-osijek.hr

Gdje i kada mogu kupiti svoju polugodišnju ulaznicu?

Polugodišnju ulaznicu možete kupiti od 3. veljače do 15. veljače u VIP salonu stadiona Gradski vrt koji se nalazi ispod zapadne tribine (ulaz G10) od ponedjeljka do petka od 14 do 16 te prije utakmice na promo štandu NK Osijeka. Moguća je i online kupovina godišnjih ulaznica popunjavanjem obrasca na linku i uplatom na račun Kluba prema uputi na obrascu. Ispunjeni obrazac i potvrdu o uplati pošaljite na tickets@nk-osijek.hr. Podatke za uplatu iz inozemstva možete pronaći ovdje.

 

Mogu li kupiti polugodišnju ulaznicu na dan utakmice?

Polugodišnju ulaznicu možete kupiti i neposredno pred susret s NK Inter Zaprešić, 8. veljače od 14 sati u našem promo vozilu Piaggio APE, koje će biti uparkirano kod blagajne zapad.

 

Koji podaci su potrebni za kupnju polugodišnje ulaznice?

Za kupnju polugodišnje ulaznice potrebni su nam vaše ime, prezime i datum rođenja.

 

Imam godišnju ulaznicu za sezonu 2018./2019., trebam li ponovno ostavljati svoje podatke?

Da, ovi podaci potrebni su nam i ako ste već bili vlasnik godišnje ulaznice s obzirom na to da su sve ulaznice personalizirane te sukladno načelima obrade osobnih podataka propisanih Uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) stari pretplatnici moraju ispuniti nove obrasce koji su usklađeni s Uredbom.

 

Želim kupiti ulaznicu s popustom i tek danas sam se učlanio u Bijelo-Plavi Klub. Hoću li moći ostvariti popust?

Prilikom kupovine polugodišnje ulaznice možete se učlaniti i u Bijelo-plavi klub i odmah ostvariti popust za članove.

Više info o Bijelo-plavom klubu pronađite na linku.

 

Učlanio sam se davno u Bijelo-Plavi Klub, ali nisam podigao svoju iskaznicu. Kada to mogu napraviti?

Prilikom ispunjavanja obrasca za kupovinu polugodišnje ulaznice, provjerit ćemo i valjanost vaše članske iskaznice, a prilikom preuzimanja polugodišnje, moći ćete preuzeti i svoju člansku iskaznicu, ako ste se ranije učlanili.

Više info o Bijelo-plavom klubu pronađite na linku.

 

Učlanio sam se u Bijelo-plavi klub nedavno, ali nisam siguran je li moja iskaznica aktivna. Kako to mogu provjeriti?

Prilikom kupovine polugodišnje ulaznice provjerit ćemo i valjanost vaše članske iskaznice te istu aktivirati kako biste ju mogli koristiti već pri kupovini polugodišnje ulaznice.

Više info o Bijelo-plavom klubu pronađite na linku.

 

Što znači obiteljska polugodišnja ulaznica (1+1) i tko ju može kupiti? 

Obiteljska polugodišnja ulaznica vrijedi za dvije osobe iz istog domaćinstva i iznosi 150,00 kn za Istok odnosno 200,00 kn za Zapad, ako ste se prije toga učlanili u Bijelo-Plavi Klub, i to za utakmice Hrvatski Telekom Prve Lige, utakmice Druge Hrvatske nogometne lige i prijateljske utakmice u organizaciji NK Osijek u sezoni 2019./2020.

Cijena za svaku dodatnu osobu iz istog domaćinstva iznosi 50 kn.

 

Želim kupiti obiteljski paket za svoju četveročlanu obitelj. Koliko će me koštati naša polugodišnja ulaznica za Istok? 

Ako se učlanite u Bijelo-Plavi Klub, cijena polugodišnje ulaznice za vašu obitelj za utakmice Hrvatski Telekom Prve Lige, utakmice Druge Hrvatske nogometne lige i prijateljske utakmice u organizaciji NK Osijek u sezoni 2019/2020 iznosit će:

 

Osnovni obiteljski paket (1+1) za zapadnu tribinu + dodatna osoba iz kućanstva + dodatna osoba iz kućanstva = 175 kn + 50 kn + 50 kn = 275 kn.

Osnovni obiteljski paket (1+1) za istočnu tribinu + dodatna osoba iz kućanstva + dodatna osoba iz kućanstva = 125 kn + 50 kn + 50 kn = 225 kn. 

 

Koji je uvjet za kupovinu Obiteljske ulaznice?

Prilikom izdavanja polugodišnjih ulaznica u obiteljskom paketu potrebno je da su svi članovi Obiteljskog paketa prijavljeni na istoj adresi stanovanja. Svaki član Obiteljskog paketa mora ispuniti ponaosob obrazac sa svim podacima i imati člansku iskaznicu na svoje ime. 

 

Mogu li izabrati svoje mjesto na tribini? 

Prilikom kupovine polugodišnje ulaznice možete odabrati: tribinu, sektor, red i sjedalo prema shemi stadiona.

Pri izdavanju polugodišnjih ulaznica, Nogometni klub Osijek ne može jamčiti dostupnost traženog mjesta te zadržava pravo izdati polugodišnju ulaznicu za dostupno mjesto najbliže onom koje ste tražili.


Živim u inozemstvu. Kako mogu doći do članske iskaznice i polugodišnje ulaznice?

Molimo Vas da nam se obratite na tickets@nk-osijek.hr kako bi se dogovorili o načinu dostave Vaše članske iskaznice i/ili načinu plaćanja i dostave Vaše polugodišnje ulaznice.

 

Mogu li kupiti polugodišnju ulaznicu karticom ili platiti na rate?

Plaćanje možete izvršiti svim debitnim karticama, a kupovinu na rate možete ostvariti s Visa, Maestro i Mastercard karticama (najviše na tri rate ovisno o uvjetima pojedine kartice / samo ZABA kartice).

 

Imam 15 godina i htio bih kupiti polugodišnju, trebam li odobrenje od roditelja?

Da, sve maloljetne osobe za kupnju polugodišnje ulaznice moraju imati suglasnost roditelja / skrbnika. Izjava o suglasnosti nalazi se na obrascu za polugodišnje ulaznice, a potrebno je donijeti ispunjen i potpisan obrazac prilikom kupovine polugodišnje ulaznice ili ga Vaš roditelj / skrbnik mora potpisati prilikom kupovine polugodišnje ulaznice.

 

Imam manje od 15 godina, kolika je za mene cijena polugodišnje ulaznice?

Cijena polugodišnje ulaznice za djecu do 15 godina starosti iznosi 50,00 kn.

 

Prilikom postupanja s osobnim podacima naših članova i NK Osijek i Cashback postupaju sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR).

Izjavu o zaštiti podataka Nogometnog kluba Osijek možete pročitati ovdje.

 

Ako ovdje nismo odgovorili na vaša pitanja, slobodno ih pošaljite na tickets@nk-osijek.hr.