Djeca iz NK Sokol Berak su izvela igrače Osijeka i Hajduka na teren, a svi su se na kraju učlanili u NK Osijek.

Bez obzira što vremenske prilike nisu išle u prilog igračima i navijačima na derbiju između Osijeka i Hajduka, sigurno ima onih koji će nedjeljnu utakmicu pamtiti jako dugo, neki i zauvijek. To se prvenstveno odnosi na polaznike Škole nogometa NK Sokol Berak koji su nam bili posebni gosti i proveli su nekoliko vrlo ugodnih sati u Gradskom vrtu.

Neizmjerno smo zahvalni ljudima u NK Osijek, posebno klupskim čelnicima, što su nam pružili mogućnost da naši najmlađi članovi izvode igrače i suce na teren uoči početka utakmice. Također, zahvaljujemo na poklonima za naš klub, na gostoprimstvu koje su nam ukazali. Zadovoljstvo djece i njihovih roditelja zaista je potpuno, rekao nam je Gabrijel Kujundžić, jedan od onih koji su svakako najzaslužniji za dobru suradnju spomenutog sportskog kolektiva i Bijelo-plavih.

Bijelo-plavi klub dobio 50-ak novih članova

Još nešto je ostalo upečatljivo, a vezano je uz boravak mladih Berčane na u Gradskom vrtu.

Na kraju smo se svi zajedno učlanili u Bijelo-plavi klub, dobili svoje iskaznice i uistinu mogu reći da smo bogatiji za prelijepo iskustvo, a NK Osijek je dobio još pedesetak novih članova u svojoj velikoj obitelji. Još jednom veliko hvala ponosu Slavonije i Baranje, našem jedinom prvoligašu!

 

Foto: PIXSELL