Pojašnjavamo što je to eVoucher i na koji ga način možete koristiti.

eVoucher

Koliko puta ste se našli u situaciji da prilikom kupovine u vama omiljenoj trgovini ne ostvarujete određeni popust jer plaćate karticom? I sami vođeni istim iskustvima osmislili smo idealno rješenje za Vas i ovakve situacije i nazvali ga eVoucher.

Što je to eVoucher?

eVoucher je kao što  i sama riječ govori vaš virtualni kupon koji koristite pri plaćanju kod trgovaca.

Koja je razlika između kupovine eVouchera i direktnog plaćanja u trgovini prilikom kupovine?

Nekoliko je razlika i prednosti koje ostvarujete plaćanjem eVoucherom u odnosu na izravno plaćanje u trgovini.

  • Najveća razlika je ta što na kupljeni iznos eVouchera ostvarujete Cashback u iznosu koji je naznačen (ovisno o kojem partneru se radi). Primjerice, kupili ste omekšivač, proizvode za njegu tijela, lica, parfem, majicu, kaput, sat ili bilo koji drugi proizvod. U trgovini je cijena određenog proizvoda 300,00 kn i to je puna cijena koju plaćate.

A kupovinom eVouchera u istom iznosu od 300,00 kn ostvarujete i Cashback u određenom iznosu npr.10% što bi značilo da ste ostvarili uštedu od 30,00 kn kupovinom eVouchera.

  • Razlika je također ta da se plaćanje eVoucherom prilikom kupovine tretira kao gotovinsko plaćanje i samim time ostvarujete sve pogodnosti, ukoliko postoje kod trgovca kod kojeg se nalazite.
  • Kupljeni eVoucher možete poslati bilo kome u PDF formatu putem Vibera ili WhatsApp-a.

Kako možete kupiti eVoucher?

Tako da unutar aplikacije na Vašem mobilnom uređaju odaberete kod kojeg trgovca partnera želite ostvariti kupovinu, odaberete iznos eVouchera koji želite kupiti i produžite na plaćanje. Prilikom kupovine proizvoda, na blagajni je dovoljno samo predočiti BARKOD eVouchera koji ćete dobiti nakon plaćanja istoga.

Koliko morate čekati da eVoucher postane aktivan?

eVoucher možete kupiti i dok stojite u redu na blagajni, a nakon plaćanja odmah je aktivan.