Dobro je znati o čemu je riječ kako biste iskoristili dodatne pogodnosti koje vam pruža NK Osijek članska iskaznica.

Primijetili ste da često u našim tekstovima spominjemo nazive poput Shopping Points i Superdeals no što je to zapravo? Koje je njihovo značenje i koji je cilj skupljanja Shopping Points? Pokušat ćemo Vam što bolje i konkretnije pojasniti kako bi potom bilo što manje nejasnoća i kako biste mogli iskoristiti dodatne pogodnosti koje vam pruža NK Osijek članska iskaznica. Stoga, krenimo od početka…

Što su to Shopping Points i kako do njih dolazite?

Shopping Points su „dodatni bodovi“ koje dobijete prilikom učlanjenja u NK Osijek Cashback program kao poklon dobrodošlice, a koje isto tako skupljate prilikom svake kupovine.  Kod svakog trgovca partnera ostvarujete Cashback i na određeni potrošeni iznos dobijete Shopping Points ili kako skraćeno piše na web stranici SP.

Koji je cilj skupljanja Shopping Points?

Osnovni cilj skupljanja Shopping Points je ostvarivanje dodatnih popusta na određene artikle ili ih dobiti potpuno besplatno u zamjenu za određeni broj prikupljenih bodova.

Što su Superdeals ponude?

Superdeals ponude su posebne ponude koje se nude u određenoj količini članovima u zamjenu za Shopping Points. Artikli koji su izdvojeni kao Supedeals ponude za vas su potpuno besplatni i za njihovu dostavu ne plaćate ni poštarinu.  Kao primjer izdvajamo knjigu NK Osijek koja više nije dostupna u prodaji, no njena maloprodajna cijena je bila veća od 100,00 kn, a vi je u zamjenu za 10 Shopping Points možete dobiti potpuno besplatno.