Naši su nogometaši sudjelovali u sportskom danu korisnika Centra s kojima su proveli ugodno prijepodne.

Centar za odgoj i obrazovanje Ivan Štark obilježava 56. obljetnicu svoga djelovanja. Upriličen je čitav niz različitih aktivnosti, a utorak je bio sportski dan. Stoga su u goste pozvani i nogometaši Osijeka koji su s korisnicima Centra i njihovim gostima iz Vukovara, Vinkovaca i Belog Manastira sudjelovali u zanimljivim igrama. Ugodno prijepodne u Drinskoj 12 proveli su: Marijan Antolović, Luka Kukić, Stjepan Radeljić, Josip Gačić, Hrvoje Plum i Marko Dugandžić. Dočekani su i ispraćeni pljeskom, dakako uz puno zajedničkih fotografija i selfija.

Trenutno je dvjestotinjak korisnika

Ravnateljica Centra, Edit Lemal, zahvalila je NK Osijek za nastavak kvalitetne suradnje koja se očituje u više zajedničkih projekata.

Imamo tjedan obilježavanja, a u ponedjeljak je i svečana priredba. Trenutno je kod nas dvjestotinjak korisnika, među njima 140 učenika do 21 godine koji su na školovanju, odgoju i obrazovanju te rehabilitaciji. Uz njih je i više od 50 starijih osoba s intelektualnim poteškoćama o kojima skrbimo u okviru poludnevnog boravka. Osim ove matične ustanove imamo i jednu lokaciju u Briješću, u Dugoj ulici, koju koristimo zajedno s Udrugom roditelja djece s teškim invaliditetom „Novi dan“. Tamo provodimo skrb za odrasle osobe. Našem nogometnom klubu od srca zahvaljujemo i želimo još puno sportskih uspjeha.