Riječ je o Festivalu ekstremnog sporta i urbane glazbe koji se održava od 5. do 9. lipnja u Osijeku.

U Osijeku je započeo još jedan, jubilarni 20. po redu Pannonian Challenge. Riječ je o nadaleko poznatom Festivalu ekstremnog sporta i urbane glazbe koji će potrajati do nedjelje, 9. lipnja. U sportskom dijelu programa sudjelovat će više od 300 natjecatelja, od kojih su mnogi vrhunski rangirani i stižu iz raznih krajeva svijeta. Među onima koji daju značajnu potporu ovoj manifestaciji je i Nogometni klub Osijek koji će imati i svoj promotivno-prodajni štand na prostoru Skate parka na lijevoj obali Drave.

Puno zajedničkih osobnosti

Suradnju smo započeli prošle godine, a ne sumnjam da ćemo je svake godine dodatno razvijati. NK Osijek je veliki ambasador Pannonian Challengea, klub pozitivne energije s kojim zajedno želimo izaći iz nekih klasičnih okvira, po čemu su i Bijelo-plavi prepoznatljivi. U cilju nam je, i jednima i drugima, razvoj zajednice, stoga smo se i povezali na ovakav način. Imamo puno zajedničkih osobnosti, promovirano nove vrijednosti, mlade, sport, zajedništvo, tu se rodila sinergija i drago nam je što je tako, ispričao je Jurica Barać, jedan od organizatora Pannonian Challengea.

Iznimno zanimljiv program

Ove srijede su se u Osijeku okupili vozači , a u večernjim satima bit će otvorena i izložba kao i promocija monografije PC XX: The Story. U četvrtak su na rasporedu Skate natjecanja, dok su dan kasnije na programu Inline vozači, također prvo amateri, a potom i profesionalci. U subotu je BMX natjecanje, kvalifikacije i polufinalu, dok će u nedjelju biti veliko finale u istoj disciplini i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Gledatelji će na istom mjestu moći vidjeti i BMX legende, a svake večeri će, u after partyjima, nastupiti poznata imena domaće i regionalne glazbene scene.

Cjeloviti program možete pronaći ovdje.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Spremni za XX. @pannonian! ?? #pokrenimograd #nkosijek

Objavu dijeli NK Osijek (@nkosijek)