Tradicionalni obiteljski festival i ove je godine okupio mnoštvo sudionika koji su sudjelovali na brojnim igraonicama.

Protekloga tjedna na prostoru Perivoja kralja Tomislava održana je tradicionalna manifestacija, zapravo obiteljski festival pod nazivom „Zemlja bez granica“. Sve je i ovaj puta prošlo uz puno veselja, osmijeha i kreativnosti, a svoj je „kutak“ imao i Nogometni klub Osijek. Djeca su crtala, bojala, pjevala, ispisivala navijačke poruke, pri čemu su aktivni bili i njihovi roditelji. Pritom je i vrijeme poslužilo sudionike kojih je od ponedjeljka do subote bilo puno na svim radionicama i igraonicama u organizaciji Udruge „Breza“.

Zadovoljstvo sportskim dijelom programa

Ivana Šibalić iz Organizacijskog odbora pohvalno se osvrnula na sve odrađene sadržaje u sklopu programa pod zajedničkim nazivom „Vremeplov“:

I ovaj puta se uključio veliki broj djece. I prošle godine smo bili baš zadovoljni sportskim dijelom programa jer se pokazalo da su dječaci i djevojčice baš zainteresirani za takve aktivnosti. Što se tiče Bijelo-plavih, lijepo je bilo okrenuti se oko sebe i vidjeti djecu u tim bojama, u onim „kapicama“ koje su imali igrajući se i uživajući. Vjerujem da ćemo suradnju s NK Osijek nastaviti i ubuduće, ponajprije na zadovoljstvo sudionika „Zemlje bez granica“.