U nastavku pročitajte odgovore na često postavljena pitanja o Bijelo-plavom Fan shopu. Ako imate dodatnih pitanja slobodno nam ih postavite na shop@nk-osijek.hr ili nazovite korisničku službu na +385 (31) 283 612.

1. Kako ostvarujem popust kao član kad kupujem na web shop-u?

Svi članovi Bijelo-plavog kluba ostvaruju 10% popusta na ukupan iznos kupovine upisujući ID člana s NK Osijek članske iskaznice prilikom potvrđivanja narudžbe.

2. Plaća li se dostava artikala?

Za sve narudžbe manje od 500,00 kn trošak dostave se naplaćuje u iznosu od 30 kn za Overseas Express i DPD, te 40 kn za GLS (prilikom narudžbe). Dostava se ne naplaćuje za narudžbe koje prelaze 500,00 kn.

3. Koliko traje dostava?

Naručenu robu dostavljamo u roku 5 radnih dana od zaprimanja narudžbe (osim artikala kod kojih je vrijeme dostave drugačije navedeno).

4. Mogu li naručene artikle platiti prilikom dostave?

Naručene artikle možete platiti pouzećem (gotovinom) prilikom dostave paketa.

5. Mogu li kupiti personalizirani dres?

Možete naravno. Prilikom naručivanja dresa i odabira veličine imate mogućnost odabira koji broj i ime želite ispisati na dresu uz nadoplatu od 40,00 kn. Dostava personaliziranih dresova traje do 8 radnih dana. Napominjemo kako se personalizirani artikli ne mogu platiti gotovinom prilikom preuzimanja.

6. Što ako platim kreditnom karticom, a proizvod koji sam naručio nije više dostupan, no meni je iznos na kartici naplaćen?

Prilikom plaćanja kreditnim karticama ništa neće biti naplaćeno s kartice koju ste unijeli sve dok se ne potvrdi da su naručeni artikli stvarno raspoloživi. Do tog trenutka sredstva na kartici će biti samo rezervirana. Tek kada se potvrdi raspoloživost naručenih artikala sredstva će biti naplaćena s Vaše kartice. U suprotnom, sredstva će biti otkazana.

7. Vršite li dostavu artikala u inozemstvo?

Proizvode van Hrvatske šaljemo DHL-om i Overseas Expressom (Eurodis), ovisno o dostavnoj službi koju ste odabrali u procesu narudžbe (kao i dostupnosti dostave pojedinom dostavnom službom u određenu državu). Rok isporuke ovisi o državi u koju šaljemo proizvod, kao i dostavnoj službi koju ste odabraliZa zemlje izvan EU, ako postoji trošak špedicije i carinjenja, trošak snosi kupac.

8. Zašto ne mogu kupiti dres na vašem štandu?

Dresovi NK Osijek marke su Nike, a naš partner Ferivi ovlašten je za prodaju istih. Na našem štandu se mogu kupiti ostali fan artikli koji nisu brendirani niti jednom robnom markom.

9. Zašto moram imati člansku iskaznicu sa sobom kada kupujem artikle na vašem štandu da bi ostvario popust kao član?

Svoju člansku iskaznicu trebate imati sa sobom kako bi ostvarili dodatne pogodnosti. Prilikom kupovine artikala kao član ostvarujete popust u odnosu na kupce koji nisu članovi Bijelo-plavog kluba. Također,  prilikom kupovine NK Osijek artikala naše djelatnice evidentiraju vašu kupovinu u sustavu te ostvarujete dodatne pogodnosti koje možete provjeriti logiranjem na stranicu https://cashback.nk-osijek.hr/hr-os .

10. Postoji li na stadionu fan shop gdje mogu doći kupiti artikle?

U ovom trenutku ne postoji fan shop na stadionu, no prije svake utakmice dostupni su naši Bijelo-plavi korneri kod istočne i zapadne tribine gdje možete kupiti naše artikle. Također naši artikli su dostupni na događanjima u gradu. Pratite našu Facebook ( https://www.facebook.com/nkosijek/ ) i Instagram (https://www.instagram.com/nkosijek/ ) stranicu kako bi znali na kojim događanjima se nalazimo.