Dolazak u Osijek 8. prosinca, uz predočenu prijevoznu kartu, omogućuje i značajno jeftiniju ulaznicu za nedjeljnu utakmicu.

NK Osijek ustrajno nastavlja i razvij svoj projekt „Pokrenimo grad“, a ovih se dana uklapamo i u tradicionalno blagdansko vrijeme darivanja. U tom kontekstu imamo i zanimljivu akciju za one koji dolaze vlakom u naš grad i to u nedjelju, 8. prosinca. Prava je to prigoda za obilazak svih sadržaja na Adventu u Osijeku i prigodnog Sajma na središnjem gradskom trgu Ante Starčevića, a zatim se puni dojmova možete uputiti prema Gradskom vrtu. Od 15 sati Osječani su domaćini Lokomotivi i nudimo vam 50 posto popusta na redovnu cijenu ulaznica za ovu utakmicu! Nakon „tekme“, vjerujemo i pobjede naše momčadi, usputno je zaputiti se prema Tvrđi i svjedočiti svemu zanimljivom što vas očekuje u sklopu tamošnjega Adventa koji i ove godine privlači veliki broj sugrađana i gostiju grada na Dravi.

Ovjera u Turističkoj zajednici Grada Osijeka

Ono što pritom trebate napraviti je, prije svega, ovjeriti vašu povratnu prijevoznu kartu u uredu Turističke zajednice Grada Osijeka koja se nalazi uz Konkatedralu svetih Petra i Pavla, na već spomenutom trgu. Taj popust od 50% odnosi se na osobe koje nisu članovi Bijelo-plavog kluba dok će oni koji to jesu moći iskoristiti popust od čak 75 posto! Također, 30% popusta odnosi se na kupovinu artikala i suvenira iz Fan shopa NK Osijek, a moguće ga je ostvariti isključivo prilikom preuzimanja kupljene ulaznice. Ulaznicu ili suvenir(e) moguće je preuzeti sve do nedjeljne utakmice i to na portirnici stadiona, svakodnevno u vremenu od 10 do 15 sati.