Nova web stranica je središte svih događaja i aktualnosti vezano uz NK Osijek na svim njegovim razinama.

Uslijed želje da bismo navijačima pružili što bolji uvid u funkcioniranje Kluba u svim njegovim segmentima i na svim razinama, dovršili smo projekt nove službene web stranice NK Osijek. Navijači i pratitelji našeg prvoligaša sigurno će odmah uočiti da je sve zasigurno suvremenije, tehnički kvalitetnije i preglednije u odnosu na dosadašnju službenu stranicu. Stoga ne sumnjamo da će nova web stranica biti nezaobilazna polazna točka u svakodnevnom praćenju svega što se tiče Bijelo-plavih. Od novih stvari u prvi plan stavljamo video i aktualne fotografije prve momčadi, ali i svih ostalih klupskih kategorija, prateći trendove u kreiranju sadržaja.

Sadržaj u prvom planu

Predstavljamo i nove-stare rubrike koje su na dosadašnjem webu možda bile u drugom planu (last call, izjave nakon utakmice, navijačke priče, rođendan, 10 stvari koje trebaš znati, galerije…). U izborniku NK Osijek TV možete pronaći sve aktualnosti vezane uz utakmice, također i posebne emisije s naglaskom na popularni Bijelo-plavi jedanaesterac. Svakako posebno mjesto na novom webu zauzima i Pampas koji će u danima koji dolaze zasigurno biti još intenzivnije praćen. Škola nogometa imat će ponovno naglašeno mjesto s obzirom na način praćenja (aktualne tablice, rezultati i raspored, liste strijelaca, profili igrača…). Nadalje, na jednom mjestu možete pronaći sve informacije koje se tiču prodaje ulaznica, ponude na Web shopu, kao i događanja vezanih uz projekt „Pokrenimo grad“.

Cjelokupni sadržaj na jednom mjestu

Vrijedno je istaknuti da NK Osijek Media svakodnevno kreira i objavljuje sadržaje na šest klupskih kanala – Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, Tik Tok i Web.

Posebno smo ponosni na to što smo u mogućnosti kreirati sadržaj, specijaliziran za svaki pojedini kanal. Web nam služi kao mjesto na kojem ćemo objediniti sve ono što objavljujemo na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj razini, a tiče se svega što se odnosi na bijelo-plavi svijet. S obzirom na to da imamo više od stotinu objava tjedno na našim kanalima, bilo je neophodno kreirati ishodišno mjesto koje će sve to obuhvatiti i prezentirati te smatram kako smo novim webom u tome i uspjeli, rekao je direktor marketinga NK Osijek, Alen Nađsombat.

Nastavljena kreativna suradnja

Za dizajn je zaslužna osječka kreativna agencija STUDIO 33 koja naš Klub uspješno prati već duži niz godina kroz suradnju na području vizualnog identiteta, dizajna ambalaže i službene robne marke Bijelo Plavi. Riječ je o specijaliziranoj agenciji za strategiju, brendiranje i dizajn za što su i dobitnici brojnih svjetskih nagrada i priznanja. Osim u klupskim, agencija sudjeluje i u navijačkim projektima koji su se također pokazali prepoznatljivima i uspješnima.

Postavljeni temelji daljnje nadogradnje

Web stranicu izradila je lokalna tvrtka Auris, kojoj je to već četvrti web vezan za nogometni klub Osijek i koja je između ostaloga specijalizirana za izradu kompleksnih web-rješenja za sportske klubove i saveze. Naime, današnji suvlasnik tvrtke, Dragan Kovač, još 1998. godine kao neizostavni "navijač s istočne tribine" izradio je prve neslužbene stranice Kohorte, a 2014., u sklopu projekta očuvanja Kluba, bez naknade je izrađen i službeni web NK Osijek. S obzirom na statističke podatke koji se učitavaju iz sustava Comet (koji koristi Hrvatski nogometni savez) te na pozadinski Auris CMS (sustav umnogome prilagođen nogometnim klubovima i savezima), postavljeni su temelji za daljnje nadogradnje koje će postupno uslijediti kako se približavamo selidbi na Pampas.