Hrvatska U-21 reprezentacija igrala je neriješeno 0:0 u kvalifikacijskom ogledu za EP, a Mihael Žaper nije ulazio u igru.

Reprezentacija Hrvatske U-21 odigrala je neriješeno 0:0 s domaćinom Češkom u 6. kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se iduće godine održati u Sloveniji i Mađarskoj. Pod vodstvom Tomislava Rukavine, koji na izborničkoj funkciji privremeno mijenja Igora Bišćana (virus Covid-19), naša je nacionalna momčad osvojila bod u Češkim Budejovicama što sigurno nije priželjkivani ishod imajući u vidu činjenicu da je prvoplasirana Češka na pet bodova prednosti, a i drugoplasirani Grci imaju tri 3 boda više. Veznjak Bijelo-plavih Mihael Žaper ovaj puta nije ulazio s klupe u igru.

Igrali Kuprešak i Mekić

Selekcija U-19 je i u drugom prijateljskom ogledu na turniru u Međimurju ostvarila pobjedu. Ovaj puta su izabranici Josipa Šimunića u Nedelišću bili bolji od Saudijske Arabije rezultatom 4:3. Cijelu je utakmicu odigrao naš Mihael Kuprešak, dok je Filip Mekić ušao u 79. minuti. Hrvatska će danas (utorak) igrati protiv Indonezije u Čakovcu.