Gradonačelnik Osijeka primio u radni posjet novog počasnog građanina našeg grada, a zajedno su obišli i gradilište na Pampasu.

Nogometni klub Osijek u ponedjeljak je izvijestio javnost kako je najzaslužniji čovjek za potpunu stabilnost i značajan pozitivni preobražaj Bijelo-plavih u svakom pogledu, Lorinc Meszaros, primio veliko priznanje i postao počasni građanin Osijeka. Dolaskom u naš grad, vlasnik osječkog prvoligaša imao se, dakako, priliku sastati i s gradonačelnikom Ivanom Vrkićem u čijoj je pratnji obišao i veliko gradilište na Pampasu gdje će uskoro biti novi dom NK Osijek kao i kamp naše Škole nogometa.

Bio mi je jučer u radnom posjetu naš novi počasni građanin, gospodin Meszaros. Osobno sam mu se zahvalio jer ono što je učinio za Nogometni klub Osijek, naš grad i Hrvatsku iskreno cijeni. Koristim priliku kao prvi građanin grada Osijeka, u ime svih sugrađana, zahvaliti mu se i ovom prilikom. To se odnosi na sve što je učinio za stabilniji i uspješniji NK Osijek, a posebno za njegov doprinos u izgradnji novog stadiona. Razgovarali smo vrlo korisno, dogovarali se i o nekim novim oblicima suradnje i nadam se da će ona biti još uspješnija. No, ostanimo za sada na ovoj svečanosti, uz najiskrenije čestitke gospodinu Lorincu Meszarosu, istaknuo je gradonačelnik Vrkić.