Produljen je ugovor o najmu i korištenju privatnog posjeda s g. Vlašićem i tvrtkom Expand d.o.o. te se radovi nastavljaju.

Slijedom informacije koja se pojavila u dijelu dnevnog tiska, a tiče se privremene zabrane prilaza građevinskom zemljištu na kojem se gradi novi stadion NK Osijek, očitovali su i odgovorni iz redova našeg prvoligaša. Predsjednica Udruge Školnogometa NK Osijek, koja je investitor u ovom velikom projektu, Valentina Koprivnjak na ovu je temu istaknula:

Dio onoga što se spominje u objavljenom tekstu ne odgovara činjeničnom stanju, odnosno u pitanju su netočne ili nepotpune informacije. Ugovor s tvrtkom Expand d.o.o. o najmu, odnosno korištenju privatnog posjeda i parcele u Strossmayerovoj ulici je produljen. To znači da se radovi normalno nastavljaju i da će se gradilištu, što se tiče transporta, strojeva i mehanizacije i nadalje prilaziti na isti način kao i do sada. Zahvaljujemo se gospodinu Davoru Vlašiću na razumijevanju i dosadašnjoj suradnji, a unaprijed i na onoj koja je pred nama u idućem razdoblju. Nema više nikakvih otvorenih pitanja niti problema, nastavljamo dalje tamo gdje smo stali.