Nova epizoda Bijelo-plavog jedanaesterca donosi puno zanimljivog sadržaja i nikako je ne treba propustiti…

Bližimo se kraju prvog mjeseca u novoj godini i došlo je vrijeme za novi Bijelo-plavi jedanaesterac. Pripremili smo vam posebnu emisiju, svojevrsni specijal jer su prilozi snimljeni tijekom zimskih priprema naše momčadi u Rovinju. Imate prigodu pogledati kako se radilo i treniralo, puno je kadrova s brojnih aktivnosti na terenu, no kamere NK Osijek TV su zavirile i iza kulisa. Stoga je zanimljivo vidjeti i ono što smo zabilježili u hotelu, tijekom slobodnog vremena naših nogometaša.

„Pingić“ je bio pravi spektakl!

Primjerice, organiziran je stolnoteniski turnir na kojem su sudjelovali svi igrači i članovi stručnog stožera. Bio je vrlo neizvjestan, a pokazao se i kao odličan team-building. Uvjerili smo se, primjerice, kako je Ante Majstorović pravi majstor u igri s celuloidnom lopticom. U šali smo komentirali da su to zasigurno primijetili i Kinezi, kojima je to jedan od nacionalnih sportova, pa se naš donedavni dokapetan lakše odlučio za odlazak na Daleki istok… Šteta što ga nismo imali priliku vidjeti u finalu kojega je suvereno izborio, budući da se prethodno već pozdravio sa suigračima i napustio Rovinj. Tako je Antonijo Ježina, inače poraženi iz polufinala s Antom, preuzeo njegovo mjesto u završnom meču s Antom Ercegom koji je imao i pravu navijačku kulisu, uz pregršt uzbuđenja za zelenim stolom. Donosimo vam sažetak velikog rovinjskog finala u kojem smo zaista uživali.

„ON ili JA“ i Bočkajev vlog

Već ste na našim društvenim mrežama mogli vidjeti „ON ili JA“ u kojem smo spojili cimere s priprema. U zabavnim intervjuima uvijek saznamo i nešto novo o našim igračima, no prvenstveno im se dobro nasmijemo, a za novu dozu smijeha, pripremili smo vam blooperse sa snimanja. 
Donosimo vam i vlog s Petrom Bočkajem u kojem prezentiramo kako je izgledao jedan dan s našim popularnim prvotimcem. Bio je s kamerom od jutarnjeg ustajanja, pa do onih večernjih sati kada je bilo vrijeme za spavanje. I na kraju, ono što će vas također motivirati za gledanje novog Bijelo-plavog jedanaesterca – nekoga ćemo nagraditi bijelo-plavim, potpisanim, dresom Damjana Bohara. Emisiju možete pogledati na našem YouTube kanalu ovoga petka od 20 sati.