U uklanjanju snježnog pokrivača sudjelovali su treneri i njihovi suradnici, klupski djelatnici kao i kompletna B momčad.

Tijekom nedjelje i u ranim jutarnjim satima ovoga ponedjeljka u Osijeku je palo desetak centimetara snijega. Dakako da se zabijelio i Gradski vrt, a znamo da nas sutra očekuje prvenstvena utakmica protiv Slaven Belupa. Stoga su se odgovorni u Klubu odmah organizirali i tijekom prijepodneva je brzo započela opsežna radna akcija uklanjanja snježnog pokrivača s travnjaka. Sudjelovali su treneri i ostali članovi stručnih stožera iz svih klupskih kategorija, ostali djelatnici NK Osijek, dakako uz sve radnike na održavanju terena.

Još jednom iskazano zajedništvo

Lijepo je istaknuti kako su nam se priključili i svi nogometaši naše B momčadi zajedno sa svojim trenerima i njihovim suradnicima, tako da se kroz nekoliko sati travnjak opet potpuno zelenio i bit će spreman za ogled osječkih i koprivničkih nogometaša. Pritom je iskazano i pravo zajedništvo jer su svi još jednom bili – u službi kolektiva. Prisjetili smo se, pritom, slične akcije u kojoj su sudjelovali i naši navijači, prije nezaboravne utakmice s Interom. Bilo je to 16. prosinca 2018., a Osječani su se svima koji su sudjelovali u čišćenju snijega tada zahvalili odličnom igrom i pobjedom od čak 6:0!