Odigrana je utakmica u kojoj su zaigrali dječaci koji predstavljaju NK Osijek u Special Power League, a podijeljeni su i pokloni.

Zanimljivo je i vrlo živahno u srijedu u ranim poslijepodnevnim satima bilo na igralištu Centra za odgoj i obrazovanje Ivan Štark u Osijeku. Polaznike Centra, koji ujedno i predstavljaju NK Osijek u Special Power League, došao je pozdraviti Nenad Bjelica te s njima provesti ugodno vrijeme nakon što je odradio trening s Bijelo-plavima u Gradskom vrtu. Kormilar našeg prvoligaša prvo je popričao sa svojim domaćinima, odgovorio na njihova pitanja, potom odradio jednostavni pokazni trening na terenu, da bi „finale“ bila utakmica na male golove u kojoj je aktivno sudjelovao i Bjelica.

Pohvala i ljudima u Centru

Nenad se ovom prigodom uvjerio koliko je djeci s poteškoćama u razvoju i sport važan u njihovoj svakodnevici te s koliko mu „žara“ polaznici pristupaju. Nenad je spomenuo i sve one stručne i vrijedne ljude koji rade u Centru, istaknuvši da mu je drago što Nogometni klub Osijek ima svoju ekipu i u takvom projektu kao što je SPL kojega je također pohvalio. Dječaci su bili sretni što im je uspješni i popularni trener došao u goste, a ostavili smo im i slatke uskrsne pakete kako bismo im dodatno uljepšali predstojeći blagdan.

Više o svemu pogledajte u idućoj epizodi Bijelo-plavog jedanaesterca na klupskom YouTube kanalu.