U sklopu već tradicionalne akcije darivanja beba rođenih na dan osnutka kluba, NK Osijek je ove godine prigodne darove pripremio za Antu, Tatjanu i Noru.

“Najljepši poklon gradu na Dravi je kada se rodi mali Bijelo-plavi”! Slogan je to koji se sad već tradicionalno povezuje s projektom “Pokrenimo grad”, a u sklopu kojeg NK Osijek daruje novorođene bebe koje su došle na svijet 27. veljače u osječkom KBC-u, odnosno čije se rođenje podudara s datumom osnutka kluba. NK Osijek ove je godine obilježio 74. godine svog djelovanja i kroz svoju povijest što na travnjaku, što na tribinama odgojio brojne generacije navijača pa na tom tragu i budućnost želi zasnivati na onima koji dolaze.

Ante, Tatjana i Nora

Zbog svima poznatih epidemioloških mjera ove godine su morali malo pričekati na svoj prvi dolazak u Gradski vrt, ali prvog dana lipnja došli su posjetiti Osijekov dom. Svi se nadamo da je za Antu, Tatjanu i Noru ovo bio tek prvi od niza dolazaka na stadion našeg kluba, te da će u njima dobiti vjerne navijače. Klub im je na zajedničkom druženju poklonio prigodne darove i uručio članske iskaznice.

Tradicija od 2018.

Tradicija darivanja malih Bijelo-plavih počela je 2018. godine kada su na svijet došli Ana, Lara, Ivano, Dull i Maro, godinu dana kasnije darivalo se Leu, Dantea, Ledu i Nou, a prošle godine Miju, Mariju-Mašu, Doriju, Anu, Lovru, Ivana i Mihaela. Nove generacije navijača Osijeka polako stasaju, a naš klub je sretan što ih sve zajedno, iz godine u godinu, može razveseliti prigodnim darovima.