NK Osijek još jednom dokazao da je moderan europski klub: navijači od sada imaju klupsku ekskluzivu na svome dlanu!

NK Osijek pronašao je još jedan način da ostane povezan s navijačima zahvaljujući suradnji sa Sporteningom. Riječ je o novoj hrvatskoj startup kompaniji koja je u svijet lansirala inovativnu aplikaciju za sportske fanove.

NK Osijek će u Sportening aplikaciji imati vlastiti kanal kroz koji će objavljivati ekskluzivni sadržaj, a navijači će na taj način prvi doznati najvažnije informacije i vijesti o svom voljenom klubu!

Ova aplikacija omogućit će svakom navijaču jedinstveni pristup klupskom sadržaju, od vijesti i izjava trenera te igrača, pa sve do video materijala.

Nova razina povezanosti

Na taj će način klub i njegovi navijači doseći novu razinu povezanosti; Navijači će u svakom trenutku imati apsolutno sve relevantne informacije o klubu na svom dlanu, dok će klub biti osnažen mogućnošću da preko nove digitalne platforme ostvaruje direktnu komunikaciju s navijačima.

Sportening je aplikacija koja je napravljena s ciljem što boljeg povezivanja navijača i klubova. Na njoj je radio tim stručnjaka iz cijele Hrvatske, te je uz pomoć više od 900 nogometnih fanova sa svih strana svijeta stvorio nešto što do sada nije postojalo u svijetu! - kaže Ivan Klarić, osnivač Sporteninga koji smatra kako bi napravio najbolji proizvod za sportske fanove i oni sami moraju sudjelovati u tom procesu.

Suradnji se veselimo i u NK Osijek budući da smo u Sporteningu prepoznali sjajnog partnera za još bolju povezanost i komunikaciju s našim navijačima. Smatramo da je prelazak na novu digitalnu platformu nastavak moderne nogometne priče koju stvaramo.

Preuzmi i osvoji Mierezov dres

Povežite se s klubom, skinite Sportening putem platformi Google Play, App Store ili Huawei AppGallery, odaberite NK Osijek kao svoj  klub i uživajte u relevantnim informacijama i ekskluzivnom sadržaju na jednom mjestu!

Svi koji do nedjelje 20. lipnja preuzmu aplikaciju Sportening i odaberu NK Osijek za svoj klub ulaze u ždrijeb za osvajanje potpisanog dresa Ramona Miereza, najboljeg strijelca HT Prve lige u sezoni 2020/21.