Mađarska je ostala neporažena u ogledima protiv posljednja dva svjetska prvaka i dugo držala egal s aktualnim prvakom Europe.

Mađarska bajka na Europskom prvenstvu je završila. Remijem protiv Njemačke (2:2) momčad Marca Rossija zaključila je svoj nastup na smotri najboljih momčadi Starog kontinenta, ali i skupo prodala svoju kožu budući da su ostali neporaženi u ogledima protiv posljednja dva svjetska prvaka (Njemačka, Francuska) i dugo držali u šaci aktualnog prvaka Europe (Portugal).

Laszlo istaknut

Istaknut pojedinac tih sjajnih utakmica u “skupini smrti” bio je i naš Laszlo Kleinheisler koji je potvrdio status jednog od ključnih igrača Mađarske. Izbornik Rossi ga vidi kao standardnog prvotimca o čemu najbolje svjedoči minutaža koju je imao u tri utakmice skupine, ali i odlični ocjene koje je dobio za svoje nastupe. 

Povratak u dogovoru s Bjelicom

Nakon Eura Laszlo će na kraći odmor, a u dogovoru sa stručnim stožerom i trenerom Nenadom Bjelicom definirat će se točan datum kada će se priključiti suigračima u pripremama za novu sezonu. U svakom slučaju, na Euru je potvrdio sjajan proljetni dio sezone koji je imao u dresu Osijeka pa ga s nestrpljenjem čekamo ponovo vidjeti u Bijelo-plavom dresu.