Predsjednik Mađarskog nogometnog saveza uputio je NK Osijek i svim djelatnicima zahvalu za odličnu formu s kojom je Kleinheisler došao na Euro.

Sándor Csányi, predsjednik Mađarskog nogometnog saveza, uputio je na adresu NK Osijek zahvalu za nastupe Lászla Kleinheislera na Europskom prvenstvu.

Mađarski nogometni savez se ovim putem zahvaljuje klubu i njegovim djelatnicima koji su svojim radom omogućili da László Kleinheisler zavidno visokom razinom svojih nastupa ostvari veliki uspjeh na reprezentativnoj sceni. Takav kontinuitet je pokazatelj da s ovakvom sinergijom možemo postići zajednički postavljene ciljeve i da mađarski nogomet na međunarodnoj pozornici može biti među najboljima. Hvala Klubu na radu na izuzetno visokoj razini i molim Vas da nam i ubuduće pomognete u našim reprezentativnim uspjesima.

Na zahvali je uzvratio i predsjednik NK Osijek Ferenc Sakalj.

Zahvaljujemo Vam na vašem pismu i dozvolite da se i mi Vama zahvalimo na predanom poslu koji radite za boljitak mađarskog nogometa i čestitam na svim izvrsnim rezultatima koje ste postigli. Također, htio bih ovim putem naglasiti da NK Osijek i u razdoblju uoči nadolazećeg Svjetskog prvenstva stoji na raspolaganju da Vam osigura igrače na najvišoj mogućoj razini natjecateljske forme.

Podsjetimo, László Kleinheisler je bio jedan od istaknutijih igrača u reprezentaciji Mađarske koja je u skupini s Portugalom, Njemačkom i Francuskom osvojila dva boda i do završnih minuta bila u igri za prolazak skupine.