Bijelo-plavi korner otvara se u 15 sati, a središnji dio događanja bit će druženje s igračima koje će trajati od 17 do 18 sati.

Nakon dvije uzastopne prvenstvene pobjede u nedjelju 3. listopada u našem Gradskom vrtu dočekujemo Hajduk u još jednoj utakmici koja će krojiti vrh prvenstvene ljestvice. Da bismo nastavili uspješni niz ponovo će nam biti potrebna navijačka podrška, a za ovu priliku na utakmicu protiv rivala iz Splita pozvat ćemo vas zajedničkim druženjem u Tenji.

Autogrami i fotografiranje

Nogometaši Osijeka, nakon Avenue Malla i Trga slobode, u četvrtak 30. rujna družit će se s navijačima ispred Hrvatskog doma Tenja (Ulica Svete Ane 1e, Tenja). Otvaranje “Bijelo-plavog kornera” zakazano je za 15 sati kada će najmlađi navijači moći pokazati svoje nogometne vještine na improviziranom igralištu kroz razne igre na male golove, a središnji dio događaja bit će od 17 do 18 sati kada će u Tenju doći prvotimci Osijeka. 

Ulaznice i nove majice

Uz uobičajeno fotografiranje i potpisivanje autograma, igrači Osijeka će već uobičajeno prodavati ulaznice za utakmicu protiv Hajduka, a bit će moguće kupiti i nove klupske majice koje će promovirati tom prilikom.

Veselimo se zajedničkom druženju i trenucima provedenim s Vama. Osijek ale!